Benzema je pred odvetou s Barcelonou optimistom

TASR|9. mar 2009 o 16:18

Po presvedčivom prvom dejstve v prvom stretnutí osemfinále Ligy majstrov proti FC Barcelona je 21-ročný útočník francúzskeho futbalového Olympique Lyon Karim Benzema presvedčený, že jeho tím má šancu uspieť.

LYON. Po presvedčivom prvom dejstve v prvom stretnutí osemfinále Ligy majstrov proti FC Barcelona je 21-ročný útočník francúzskeho futbalového klubu Olympique Lyon Karim Benzema presvedčený, že jeho tím má šancu uspieť v odvetnom stretnutí s katalánskym veľkoklubom.

"Na Nou Campe to nebude ľahké, ale musíme nadviazať na výkon z prvého polčasu domáceho stretnutia," cituje jeho slová internetový portál uefa.com. "Musíme celých 90 minút udávať tempo, no bude to naozaj ťažké," pokračoval hráč, ktorého štart je zatiaľ otázny kvôli problémom s bedrom. V minulej sezóne prehrali Francúzi v skupinovej fáze u Kataláncov 0:3. "Táto skúsenosť nám pomohla. Nechcelo sa nám na ihrisko, prakticky sme nehrali a iba sa prizerali. To by malo byť pre nás varovaním. Teraz vieme, že nemajú radi, keď im niekto dýcha na chrbát," dodal.

V posledných dvoch ročníkoch prestížnej súťaže vypadol Lyon práve v osemfinále, keď ťahal za kratší koniec v stretnutiach s AS Rím a Manchestrom United. "Vieme, že doma sme v prvom polčase dominovali a to je práve ten rozdiel. Musíme nastúpiť s postupovým cieľom pred očami, pretože sme si tento rok dali v Lige majstrov veľké záväzky," zakončil.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Liga majstrov»Benzema je pred odvetou s Barcelonou optimistom