Beckhamov príchod do Tottenhamu je nepravdepodobný

David Beckham.
David Beckham. (Autor: SITA/AP)
TASR|9. jan 2011 o 09:52

David Beckham napokon nebude hosťovať v tíme účastníka Premiership Tottenham Hotspur. V klube zostane trénovať až do 10. februára, kedy sa vracia do Los Angeles.

LONDÝN. Harry Redknapp v nedeľu skonštatoval, že príchod stredopoliara Davida Beckhama na hosťovanie je nepravdepodobný pre problémy s poistením. Šesťdesiattriročný kouč dúfal, že hviezda tímu americkej MLS Los Angeles Galaxy pomôže londýnskemu mužstvu v druhej polovici sezóny.

"Nemyslím si, že k tomu dôjde. Je to veľmi komplikované ohľadom poistenia," uviedol kormidelník "kohútov" a dodal, že Beckham môže stále prísť do anglickej metropoly a trénovať s tímom.

Vedenie "Spurs" potvrdilo, že bývalý kapitán anglickej reprezentácie bude s mužstvom trénovať. "Jeho prítomnosť bude mať obrovský vplyv a som si istý, že všetci budú ťažiť z jeho víťaznej mentality," vyhlásil Redknapp.

"Myslím, že všetci sme radi, že ho tu máme. Radi by sme ho tu mali dlhšie, ale rešpektujeme jeho záväzky voči LA Galaxy. Chceli, aby sa vrátil začiatkom februára, takže bolo veľmi ťažké uzatvoriť zmluvu na obdobie troch týždňov." dodal.

Vedenie amerického klubu už od začiatku zahájilo negatívny postoj k Beckhamovmu hosťovaniu v Európe, pretože sa obávalo prípadného zranenia. Beckham si totiž v marci minulého roku počas pôsobenia v talianskom AC Miláno roztrhol Achillovu šľachu a prišiel tak nielen o MS 2010 v JAR, ale aj značnú časť sezóny.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Anglicko»Beckhamov príchod do Tottenhamu je nepravdepodobný