Beckham za Galaxy nenastúpi ani v Dallase

SITA|30. júl 2007 o 21:24

CARSON 30. júla (SITA) - David Beckham nebude svojmu tímu Los Angeles Galaxy k dispozícii ani v ďalšom zápase letnej súťaže SuperLiga na ihrisku FC Dallas. Anglického futbalistu stále trápi zranenie ľavého ...

CARSON 30. júla (SITA) - David Beckham nebude svojmu tímu Los Angeles Galaxy k dispozícii ani v ďalšom zápase letnej súťaže SuperLiga na ihrisku FC Dallas. Anglického futbalistu stále trápi zranenie ľavého členka. "Lieči sa, ale stále to nie je v poriadku. V pondelok sme sa rozhodli, že zatiaľ nebude hrať," povedal tréner Galaxy Frank Yallop, podľa ktorého by anglický reprezentnant mohol byť klubu k dispozícii v nedeľu v súboji MLS v Toronte.

Beckham bol divákom aj počas sobotňajšieho zápasu svojho nového zamestnávateľa v SuperLige proti Chivasu Guadalajara (1:2). Od svojho debutu v drese "Gals" v priateľskom stretnutí proti anglickému vicemajstrovi FC Chelsea (21. júla), v ktorom odohral 12 minút, 32-ročný hráč neabsolvoval plnú tréningovú záťaž.

V SuperLige štartujú štyri kluby z mexickej Clausury a kvarteto z MLS rozdelené v prvej fáze do dvoch štvorčlenných skupín. Prvé dva tímy postúpia do semifinále (14. - 15. 8.), finále je na programe 29. augusta a víťaz zinkasuje najvyššiu prémiu v histórii futbalu v Severnej Amerike 1 milión dolárov. Okrem spomenutých mužstiev pozvánku na podujatie prijali aj štvornásobný šampión MLS D. C. United a obhajca titulu Houston, mexickú štvoricu dopĺňajú Club America, Morelia a majstrovský CF Pachuca.


Nachádzate sa tu:
Domov