Beckenbauer tvrdí: Ribéry predĺži zmluvu, alebo odíde

SITA|8. jún 2009 o 15:21

Prezident nemeckého futbalového veľkoklubu Bayern Mníchov Franz Beckenbauer tvrdí, že predstavitelia bavorského mužstva majú dve možnosti, ako zvládnuť situáciu okolo francúzskeho ...

MNÍCHOV. Prezident nemeckého futbalového veľkoklubu Bayern Mníchov Franz Beckenbauer tvrdí, že predstavitelia bavorského mužstva majú dve možnosti, ako zvládnuť situáciu okolo francúzskeho stredopoliara Francka Ribéryho. Podľa názoru "cisára Franza" by mal 26-ročný špílmacher mužstva predĺžiť svoj súčasný kontrakt, alebo zmeniť pôsobisko.

Podľa špekulácií by mal Ribéry posilniť španielsky Real Madrid, s jeho budúcnosťou sa v kuloároch spája aj meno anglického veľkoklubu FC Chelsea. "Ja vidím v súčasnosti len dve východiská z tejto situácie. Buď by mal Ribéry predĺžiť svoju súčasnú zmluvu, aby ukončil množiace sa špekulácie, alebo ho necháme, nech si nájde nový angažmán. Podľa mňa patrí francúzsky záložník medzi najlepších hráčov tejto planéty, spolu s Lionelom Messim a Cristianom Ronaldom. Ak chce Franck naozaj odísť z Mníchova, bude pre nás nesmierne ťažké presvedčiť ho, aby zostal. V prípade jeho prestupu príde I. bundesliga po Diegovi o svoju ďalšiu veľkú hviezdu," cituje Beckenbauerove slová nemecký denník Bild. Po sezóne 2008/09 prestúpil 24-ročný stredopoliar Diego z Werderu Brémy do talianskeho Juventusu Turín.

Nachádzate sa tu:
Domov