Bayern po triumfe nad Norimbergom s 5-bodovým náskokom

SITA|7. okt 2007 o 21:41

BERLÍN 7. októbra (SITA) - Futbalisti Bayernu Mníchov zvýšili náskok pred prenasledovateľmi v tabuľke I. nemeckej bundesligy na päť bodov, keď v nedeľňajšom bavorskom derby aj zásluhou dvoch gólov Lucu ...

BERLÍN 7. októbra (SITA) - Futbalisti Bayernu Mníchov zvýšili náskok pred prenasledovateľmi v tabuľke I. nemeckej bundesligy na päť bodov, keď v nedeľňajšom bavorskom derby aj zásluhou dvoch gólov Lucu Toniho zdolali Norimberg 3:0. Bývalý "IL Capocanoniere" Serie A v dresoch Palerma a Fiorentiny tak dostihol na čele bundesligového poradia strelcov momentálne zraneného spoluhráča Miroslava Kloseho. "Je to prvotriedny hráč, vždy sa nachádza tam, kde má byť. Na našu hru sa dalo pozerať a bavila ma rovnako ako každého diváka na štadióne. Ak sa nám podarí aj naďalej udržať takýto trend, budeme majstri," uviedol tréner Bayernu Ottmar Hitzfeld. Jeho náprotivok Hans Meyer mu kontroval: "Ak prehráte s oveľa lepším tímom, ktorý sa s vami hrá ako mačka s myšou, potom ani nie som tak sklamaný, ako si možno myslíte."

Marek Mintál odohral za hostí celý zápas a v 33. min inkasoval žltú kartu, ďalší reprezentant SR Róbert Vittek je dlhodobo zranený. Za Bayernom druhý v poradí po 9. kole stále senzačne figuruje nováčik Karlsruhe SC, ktorý zvíťazil tentokrát na ihrisku Schalke, čím uštedril "Royal Blues" prvú prehru v sezóne a práve na ich úkor sa ujal druhej priečky.


Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Nemecko»Bundesliga»Bayern po triumfe nad Norimbergom s 5-bodovým náskokom