Pažitný pred turnajom Králi ulice III. Nepôjde to ďalej ako do druhého kola

Cyril Pažitný po súboji v bare knuckle
Cyril Pažitný po súboji v bare knuckle
Vladimír Bilohuščin|20. jún 2023 o 16:24

Mestské derby sľubuje poriadnu prestrelku.

NITRA. Jedným z najväčších lákadiel podujatia Králi ulice III bude nepochybne súboj Cyrila Pažitného a Dávida Vokela. Nakoľko ide o mestské derby, určite môžeme očakávať, že nitrianske publikum súboj pekne okorení.

Pažitný to určite v súboji s Vokelom nebude mať jednoduché, keďže ten bude mať v zápase o nejaký ten kilogram navyše.

„Viem, že bude chudnúť minimálne z 85-tich kg, čiže bude mať v zápase určite váhovú prevahu.

To však ja nahrádzam lepšími zápasovými skúsenosťami, čo tento súboj bude robiť vyrovnaným,“ hovorí Pažitný.

Čo sa týka prípravy na zápas, Pažitný sa cíti v životnej forme, keďže prešiel silovou prípravou, kondičnou prípravou a nakoniec tvrdými sparingami predovšetkým s ťažšími váhami.

„Pravidlá bare knuckle mi vyhovujú ešte viac ako K1, ktoré som zápasil celý život, proste tá holá päsť mi pasuje, zápas viem ukončiť kedykoľvek a na svoju váhovú kategóriu disponujem veľkou silou,“ pokračuje Pažitný a podotýka, že jeho súper zápasí podobným štýlom, čiže všetko je otvorené.

„Neustále sa tlačí dopredu, na čom sme stavali taktiku, ale je otázne, či sa jej budem držať, keďže rovnako milujem prestrelky (smiech).“

Tento zápas tak spĺňa všetky parametre, aby zaútočil na súboj večera a Pažitný odporúča divákom nežmurkať, lebo tento súboj môže rozhodnúť jediný úder!

„Myslím, že fyzicky a psychicky som nastavený úplne super a verím, že budem v každej oblasti v zápase dominovať. Budem presný, rýchly a tvrdý. Vo všetkej pokore si myslím, že zápas nepôjde ďalej ako do druhého kola.“

„Ďakujem Dávidovi, že prijal zápas mesiac pred turnajom, keďže sa mi trikrát menil súper. Myslím, že je tvrdý a správny chlap a veľmi rád si to s ním buchnem v slamenom ringu, aby sme zistili, kto je tvrdší zápasník holými päsťami,“ uzatvára bojovník a organizátor podujatia Králi ulice III.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Pažitný pred turnajom Králi ulice III. Nepôjde to ďalej ako do druhého kola