Baluška bude rozhodovať v KHL

Vladimír Baluška
Vladimír Baluška (Autor: SITA)
SITA|5. aug 2011 o 15:10

Slovensko bude mať zastúpenie v Kontinentálnej hokejovej lige aj medzi rozhodcami.

BRATISLAVA. Jeden z troch Slovákov, ktorí viedli finále majstrovstiev sveta Vladimír Baluška, prešiel úspešne šesťdňovými testami z Moskvy sa vrátil so zmluvou vo vrecku.

"Podpísal som kontrakt na sezónu 2011/12. Dohoda znie, že postupne vycestujem na troj-štvorzápasové tripy, odpískam stretnutia KHL a vrátim sa na Slovensko. Doma by som chcel tiež rozhodovať súboje Tipsport extraligy, ako aj mládežnícke súťaže," povedal pre szlh.sk Vladimír Baluška, ktorý od piatka absolvuje v Poprade previerkové testy slovenských rozhodcov.

Bratislavčana čaká v nasledujúcej sezóne lietania viac než dosť. "Povedali mi, že nie je žiadny limit, teda ani geografický, pri mojom nasadzovaní na jednotlivé zápasy KHL. Preto mám byť pripravený aj s nomináciou na duel v ďalekovýchodnom Chabarovsku, ktorý je najvzdialenejšou destináciou," doplnil Baluška.

Bratislavčan absolvoval v minulých dňoch náročné testy v Moskve. Podrobil sa funkčným medicínskym vyšetreniam, fitnes a korčuliarskym testom a taktiež absolvoval prednášky.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»KHL»Baluška bude rozhodovať v KHL