Aston Villa potrebuje kompletnú čistku, tvrdí jej bývalý hráč

(Autor: Twitter)
SITA|16. feb 2016 o 09:00

Kľúčové by možno bolo, keby sme sa na seba v klube pozreli a definovali, kam vlastne smerujeme, hovorí šesťdesiatjedenročný Tony Morley.

BIRMINGHAM. Bývalý hráč anglického futbalového klubu Aston Villa Tony Morley je presvedčený, že v organizácii musí dôjsť k celoplošným zmenám.

Aston Villa sa po 26. kole nachádza na poslednom mieste v tabuľke Premier League. A hrozí, že prvýkrát v novodobej histórii súťaže od roku 1992 zostúpi o úroveň nižšie.

Nedeľňajšia prehra 0:6 s Liverpoolom bola najhoršou na domácej pôde vo Villa Parku za ostatných 81 rokov. "Sme fantastický futbalový klub, ale potrebujeme kompletne vyčistiť, pretože takto to nikam nevedie," cituje portál fourfourtwo.com slová šesťdesiatjedenročného Morleyho.

V nedeľu prehrala Aston Villa doma s Liverpoolom 0:6.

"Kľúčové by možno bolo, keby sme sa na seba v klube pozreli a definovali, kam vlastne smerujeme. V tejto chvíli to s nami nevyzerá dobre a niektorí fanúšikovia sa k nám obrátili chrbtom. Na ihrisku nemáme dostatok kvality," dodal Morley.

Za Aston Villu hrával v rokoch 1979 až 1983. V roku 1982 s klubom triumfoval v Európskom pohári majstrov a taktiež kontinentálnom superpohári.

"Musíme sa opäť odraziť smerom nahor, nie iba sledovať, ako neustále klesáme," pokračoval Tony Marley.

"Viem sa vcítiť do kože hráčov. Niečo podobné spolu s bojom o záchranu som zažil ako mladík v Burnley. To však nie je až taký veľký klub ako Aston Villa."

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Anglicko»Aston Villa potrebuje kompletnú čistku, tvrdí jej bývalý hráč