Anderson Silva dúfa, že Israel Adesanya získa titul

Dávid Lukáč|13. feb 2019 o 01:00

Silva bol po spoločnom zápase ohromený svojim mladším náprotivkom.

Po prehre na UFC 234 Anderson Silva fandí Israelovi Adesanyovi, aby sa stal šampiónom strednej váhy UFC.

Silva (34-9 MMA, 17-5 UFC) sa v sobotu po dvojročnej pauze vrátil  do klietky, kde v súboji večera prehral na body s Adesanyom (16-0 MMA, 5-0 UFC) v hlavnom zápase turnaja UFC 234 v austrálskom Melbourne.

"Israel je veľmi rýchly, je mladý a má v UFC veľkú budúcnosť," povedal Silva novinárom po súboji na UFC 234. "Hovoril som Israelovi o niektorých veciach: "Prosím, ostaň priamy a nestrať sústredenosť, pretože máš úžasný talent. Jednoducho pokračuj." Niekedy vyhráte, niekedy prehráte. Ale som veľmi ohromený, pretože to boli dve generácie v klietke. Bola to skvelá šou pre všetkých. Som veľmi šťastný."

Silva povedal, že dúfa, že Adesanya dostane príležitosť bojovať o titul UFC. A ak sa mu to podarí, bude na dobrej ceste.

"Som veľmi ohromený, pretože mi Israel dal v klietke dobrú výzvu," povedal Silva. "Už som dlho nemal v mojom živote rovnakú výzvu. Som veľmi ohromený. Rešpektujem Israela. Je to skvelý chlapík a má v tomto športe budúcnosť a dúfajme, že bude bojovať o opasok a zvíťazí," dodáva legendárny Silva.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Anderson Silva dúfa, že Israel Adesanya získa titul