Ancelotti na 99,99 percenta zostane trénerom AC Miláno

SITA|26. mar 2009 o 18:44

Viceprezident talianskeho futbalového veľkoklubu AC Miláno Adriano Galliani povedal, že Carlo Ancelotti bude takmer s určitosťou trénovať "rossoneri" aj v budúcej sezóne.

RÍM.

V kuloároch sa pritom už dlhšie špekulovalo, že 49-ročný lodivod by po skončení aktuálnej sezóny mal San Siro opustiť a zamieriť do Realu Madrid. Predstavitelia AC sa však nechali počuť, že si najprv počkajú na konečné umiestnenie mužstva v tabuľke Serie A, ktoré následne určí, v ktorej z európskych pohárových súťaží sa v sezóne 2008/09 "il Diavoli" predstavia. "Je na 99,99% isté, že Ancelotti v klube zostane. S transfermi počkáme až kým nebudeme presne vedieť, ktorá súťaž nás v budúcej sezóne čaká.

Dúfam však, že to bude Liga majstrov. Carlo má ešte rok platnú zmluvu, neobávam sa, že by odišiel do Realu, ktorého prezident Florentino Perez je mojim priateľom a nič takého by bez môjho vedomia nikdy neinicioval," povedal Galliani a dodal: "Celý tento rozruch okolo Ancelottiho dokazuje, že je žiadaným trénerom a my sme urobili dobrý krok keď sme ho angažovali."

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Taliansko»Ancelotti na 99,99 percenta zostane trénerom AC Miláno