Aké letné plány majú naši poprední bojovníci?

Vladimír Bilohuščin|3. júl 2016 o 02:00

Opýtali sme sa našich popredných bojovníkov na plány, ktoré majú na najbližšie horúce obdobie.

Ilja Škondrič

Ja strávim leto v našom gyme a možno dám Chorvátsko. Popracujem na nedostatkoch, pretože chcem vyhrať. Od septembra začnem pre seba hľadať zápas.

Tomáš Deák

Ja nemám dovolenku. Trénujem dvoj a niekedy trojfázovo, tak isto ako v príprave. Nič sa u mňa nemení, či je leto, či zima.

Jozef Wittner

Plánujem si dovolenku s priateľkou k moru, ale ešte neviem kam. Trénujem stále, ale vo voľnejšom tempe a určíte plánujem nejaké výlety do prírody.

Robo Pukač

Moje leto bude vyzerať tak, že v pomere 1:1 k tvrdému tréningu, bude zaradené kupkanie sa, opaľovanie a naháňanie letných lások :D.

Samuel Krištofič

Dovolenku ešte nemám vybranú, ale určíte nejaký last minutík s priateľkou nájdeme. Strašne chcem skúsiť potápanie, číže kritérium na tohtoročnú dovolenku je stanovené. Mám v úmysle poskúšať toto leto adrenalínové vecičky. Tandemový zoskok z 3 km mám za sebou a veľká paráda, môžem len odporučiť! Plus máme v pláne s chlapcami z Chaosu vybehnúť na Balaton na víkend. No a samozrejme ďalej na sebe pracovať a rozvíjať svoje schopnosti. Nadviazal som tento rok nové kontakty, respektíve sa zblížil s niektorými trénermi a ľuďmi s iných gymov, tak mám v pláne aj pobehať a potrénovať s nimi.

Rastislav Hanulay

Vzhľadom na to, že mi vyberali z ruky titánové platničky, tak ani moc figherských plánov na leto mať nebudem. Pôvodne som plánoval začiatkom júla isť do Thajska, ale opäť sa potvrdilo, že pred zápasom sa neoplatí robiť si žiadne plány do budúcna, keďže iba 5. júla mi budú vyberať štichy. Takže dajme tomu, že cez leto sa pokúsim dostať naspäť do formy, ale samozrejme že to nebudem nejak hrotiť.  Veď leto :).

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Aké letné plány majú naši poprední bojovníci?