Agüero strelil dva góly Brazílii a spravil Maradonu dedom

SITA|20. aug 2008 o 16:02

PEKING 20. augusta (SITA, AFP) - Argentínsky futbalový útočník Sergio Agüero sa v posledných dňoch činí. V utorok dvoma gólmi zastavil v semifinálovom zápase brazílsky olympijský výber Brazílie na ceste ...

PEKING 20. augusta (SITA, AFP) - Argentínsky futbalový útočník Sergio Agüero sa v posledných dňoch činí. V utorok dvoma gólmi zastavil v semifinálovom zápase brazílsky olympijský výber Brazílie na ceste za prvým zlatom s piatimi kruhmi a zároveň dal svojským spôsobom všetkým na známosť, že spravil starým otcom "božského" Diega Maradonu. Agüerovou manželkou nie je nik iný ako Maradonova dcéra Gianinna, ktorá čaká dieťa. Kanonier Atlética Madrid radostnú novinu oznámil gestom pri oslave svojho prvého gólu do brazílskej siete, keď si priamo pred zrakmi svojho dojatého svokra sediaceho na tribúne cmúľal palec ako kojenec. "Áno, bol to dudlík, videli ste dobre. Pre bábätko, ktoré spolu čakáme," povedal Agüero, ktorý si na zápas obul kopačky s nápismi prezývok manželského páru - Giani a Kun. "Víťazný gól venujem Gianinne a celej mojej rodine, ktorá zápas doma sledovala. Veľmi mi chýbajú."

Majster sveta z roku 1986 Maradona sledoval dianie na ihrisku so slzami v očiach. "Som veľmi hrdý, že mám za zaťa niekoho, kto strelil Brazílii dva góly a potom ešte vyrobil penaltu na tretí. Nemôžem byť spokojnejší," nechal sa v Pekingu počuť 47-ročný otec dvoch dcér - Gianinny a Dalmy, ktoré mu pomáhali zbaviť sa závislosti na alkohole a drogách.


Nachádzate sa tu:
Domov