ADO Den Haag má záujem o Kubíka aj do budúcnosti

SITA|1. apr 2011 o 11:22

Vedenie holandského prvoligového futbalového klubu ADO Den Haag si chce udržať slovenského reprezentanta Františka Kubíka

HAAG. , tento zámer opäť zopakoval prezident účastníka Eredivisie Mark van der Kallen.

"Chceme si udržať Františka Kubíka a Aleksandara Radosavljeviča. Všetko však má svoje limity, musíme sa dohodnúť na prijateľných podmienkach," uviedol prvý muž aktuálne piateho tímu tabuľky pre portál V-Bal.nl.

"S AS Trenčín má zmluvu do leta 2012. Mali sme avízo ohľadne záujmu niekoľkých väčších klubov, s hráčom sme sa však zhodli, že nechceme urobiť žiaden unáhlený krok. V Den Haagu je spokojný, vedenie i fanúšikovia si ho obľúbili a čo je najdôležitejšie, pravidelne hráva a práve to potrebuje mladý hráč zo všetkého najviac," povedal Kubíkov zástupca a zároveň licenčný agent FIFA Ivan Gažík.

V súvislosti s budúcnosťou Františka Kubíka sa nedávno v holandských médiách objavili informácie o záujme zvučných mien Eredivisie - AZ Alkmaar a Feyenoordu Rotterdam. Samotný futbalista by však nateraz nerád odchádzal z Den Haagu.

"Samozrejme, že o záujme viacerých klubov som počul aj ja, tieto záležitosti som však zveril môjmu agentovi. Som v Haagu šťastný a minimálne aktuálnu sezónu 2010/2011 by som chcel dohrať v drese môjho súčasného tímu. Darí sa klubu i mne osobne, nemám dôvod kamkoľvek odchádzať," uviedol Kubík.

Mark van der Kallen nedávno navštívil Slovensko, čo sa dá tiež interpretovať ako stupňovaná snaha ADO Den Haag získať 22-ročného zakončovateľa na trvalý prestup. K dohode na klubovej úrovni však zatiaľ neprišlo.

Holandské mužstvo ďalej ráta aj so službami Ridericka Gielisseho, Kevina Vissera a Toma Beugelsdijka. Nové pôsobiská si od leta môžu hľadať Ahmed Ammi, Pascal Bosschaart, Danny Buijs, Kai van Hese, Santy Hulst, Mitchell Piqué a Aleksandar Raknovič.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Ďalšie súťaže»ADO Den Haag má záujem o Kubíka aj do budúcnosti