AC Miláno chce Teveza na hosťovanie

Carlos Tevez
Carlos Tevez (Autor: SITA/AP)
TASR|28. nov 2011 o 16:59

Milánsky klub chce získať v januári argentínskeho útočníka z Manchestru City na hosťovanie.

MILÁNO. Výkonný šéf talianskeho futbalového klubu AC Miláno Adriano Galliani potvrdil záujem o služby Carlosa Teveza z Manchestru City, avšak "rossoneri" chcú získať argentínskeho útočníka len na hosťovanie. Zimný prestupový termín je v Európe v januári.

Fakt, že Miláno neprejavilo interes o trvalý prestup najlepšieho kanoniera minulej sezóny Premiership, môže celý transfer nabúrať. Citizens však svoju budúcnosť nespájajú už s Tevezom, ktorý je v Manchestri nežiaducou osobou pre priaznivcov United aj City, preto trvajú na prestupe.

Tevezova šálka pretiekla po kauze s trénerom Robertom Mancinim, keď odmietol nastúpiť na zápas Ligy majstrov v Mníchove ako striedajúci hráč. Na Old Trafforde sa stal nenávideným po prestupe k mestskému rivalovi.

Miláno na druhej strane hľadá adekvátnu a promptnú náhradu za vyradeného útočníka Antonia Cassana, ktorý sa nedávno podrobil operácii srdca. Tevez takouto futbalovou alternatívou rozhodne je.

"Tevez? Uvidíme, ešte je čas. Ak by sme sa nedostali do problémov kvôli Cassanovi, tak by sme si vystačili s tým, čo máme," povedal Galliani: "Nech príde ktokoľvek v januári k nám, bude to na hosťovanie s opciou."

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Taliansko»AC Miláno chce Teveza na hosťovanie