Mal psychické problémy, našli ho, ako sa túlal. Lennon sa vracia do tréningu

Aaron Lennon.
Aaron Lennon. (Autor: TASR/AP)
SITA|12. júl 2017 o 20:29

Bývalý anglický reprezentant mal duševnú poruchu vyvolanú stresom.

LIVERPOOL. Aaron Lennon, anglický futbalista v službách FC Everton, prekonal zdravotné problémy a vrátil sa do tréningového procesu.

Tridsaťročný krídelník skončil v máji na psychiatrickom oddelení po tom, ako ho našli potulovať sa popri ceste v Salforde. Políciu vtedy kontaktovali okoloidúci v obavách o jeho zdravie. Následne mu diagnostikovali duševnú poruchu vyvolanú stresom.

Všetci vieme, aké mal v závere ročníka problémy. Je dobré, že je späť práve teraz a môže sa pripravovať na novú sezónu.


Ronald Koeman, tréner FC Everton

"Neviem sa dočkať súťažného zápasu. Je skvelé byť späť po náročnom období. Chcem poďakovať personálu a spolupacientom v nemocniciach v Darlingtone, Altrinchame aj v Salfordskej kráľovskej," odkázal prostredníctvom twitteru niekdajší reprezentant Anglicka.

Lennon odohral v ostatnom ročníku Premier League iba jedenásť zápasov a to bez streleného gólu. "Podpora, ktorú som dostal od fanúšikov, bola neuveriteľná. Ich pomoc je pre mňa veľmi dôležitá. Špeciálne poďakovanie patrí Evertonu, mojim spoluhráčom a rodine," dodal Lennon.

Z návratu rýchlonohého hráča sa potešil aj tréner Ronald Koeman. "Som rád, že sa Aaron vrátil na ihrisko. Všetci vieme, aké mal v závere ročníka problémy. Je dobré, že je späť práve teraz a môže sa pripravovať na novú sezónu," cituje web The Independent holandského kouča Evertonu.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Anglicko»Mal psychické problémy, našli ho, ako sa túlal. Lennon sa vracia do tréningu