Futbal
Futbalnet
Hokej
Zimné športy
Tenis
Formula 1
Halové športy
VIAC
Cyklistika
Ďalšie športy
Spomienky na Ligu majstrov
Sportnet na východe
MMA
Blog
Športové osobnosti
Futbal
Futbalnet
Hokej
Zimné športy
Tenis
Formula 1
Halové športy
Cyklistika
Ďalšie športy
Spomienky na Ligu majstrov
Sportnet na východe
MMA
Výsledky
Život po kariére
Blog
Športové osobnosti
Motorizmus
Vodné športy
Atletika
Americký futbal
Šípky
Snooker
Box
Olympijské
Paralympijské
Ostatné športy
Podcasty
Šport v TV
Výsledky
Diskusia: Veľký diplomatický úspech slovenského olympionika. Stal sa prezidentom svetovej asociácie
<
späť na článok
Najčítanejšie
Najnovšie
4 hod
24 hod
7 dní
1.
1
VIDEO: Dúbravka zaujal v Anglicku. Predviedol zákrok mesiaca Premier League
2.
2
VIDEO: Teo Žampa neustál na MS posledný skok. Do cieľa prišiel po ležiačky
3.
3
Má sedemnásť, stojí miliardu a je najlepší driblér sveta. Sledujeme génia, tvrdia
4.
4
Komédia v Poprade. Mladému talentu klub ponúkol zmluvu na 0 eur, ten radšej odišiel k rivalovi
5.
5
MS v hokeji 2029 ešte nemáme vo vrecku, hovorí Šatan. S hráčmi z NHL sa ešte nerozprával
6.
6
Súboj boxerskej legendy a kontroverzného Youtubera je na spadnutie. Vysielať ho bude Netflix
7.
7
Humenné chce udržať v lige aj bývalý reprezentant Slovenska: Som tu spokojný
Olympijské
Veľký diplomatický úspech slovenského olympionika. Stal sa prezidentom svetovej asociácie
dnes 14:13
Slovensko má na zimnom EYOF jednu z najväčších výprav. Longová: Odrazový mostík pre športovcov
dnes 11:16
Slovenský skialpinista si chce splniť sen a dostať sa na ZOH: Bola by škoda túto šancu nevyužiť
dnes 10:00
Slovenské hokejistky vstúpili do EYOF prehrou, Češkám nedokázali streliť gól
št 14:52
Vlhovej sa zmenil život. Mala som iné ciele, ale už myslím iba na olympiádu, vraví
Matej Hank
,
Nikola Baďová
∙
št 13:50
∙
14
Slovensko má na zimnom EYOF jednu z najväčších výprav. Longová: Odrazový mostík pre športovcov
Slovenský skialpinista si chce splniť sen a dostať sa na ZOH: Bola by škoda túto šancu nevyužiť
Slovenské hokejistky vstúpili do EYOF prehrou, Češkám nedokázali streliť gól
Vlhovej sa zmenil život. Mala som iné ciele, ale už myslím iba na olympiádu, vraví
Nachádzate sa tu:
Domov
»
Ďalšie športy
»
Olympijské
»
Veľký diplomatický úspech slovenského olympionika. Stal sa prezidentom svetovej asociácie