EURO U21 2025
Futbal
Futbalnet
Hokej
Cyklistika
Tenis
Formula 1
VIAC
Halové športy
Ďalšie športy
Zimné športy
Spomienky na Ligu majstrov
Sportnet na východe
MMA
Blog
Športové osobnosti
EURO U21 2025
Futbal
Futbalnet
Hokej
Cyklistika
Tenis
Formula 1
Halové športy
Ďalšie športy
Zimné športy
Spomienky na Ligu majstrov
Sportnet na východe
MMA
Výsledky
Život po kariére
Blog
Športové osobnosti
Australian Open
Roland Garros
Wimbledon
US Open
Davis Cup
Billie Jean King Cup
Podcasty
Šport v TV
Výsledky
Diskusia: Kasatkinovú čaká premiéra pod vlajkou Austrálie. Z Ruska odišla aj kvôli svojej orientácii
<
späť na článok
Najčítanejšie
Najnovšie
4 hod
24 hod
7 dní
1.
1
Pripomienka toho, prečo milujeme hokej. Najlepšie play-off, aké som kedy videl, vyhlásil Gretzky
2.
2
Česi prerušili skvelú anglickú sériu. Po prehre sú v podobnej situácii ako Slováci
3.
3
Veľký talent a juniorský majster sveta tragicky zahynul. Vo vysokej rýchlosti narazil do stromu
4.
4
Kde budú hrať druhú ligu? Neprajníci nás motivujú, ako Borčice nebudeme, tvrdí predseda Lehoty
5.
5
Djokovič priznáva bolesť z odmietnutia: Nikdy ma nemilovali ako Federera a Nadala
6.
6
Hamšíkova akadémia sa prihlásila do tretej ligy. Bude sa volať inak a s Marekom nemá nič spoločné
7.
7
Hráč so štyrmi pasmi i víťaz Európskej ligy. Na generáciu z roka 2000 však Taliani nemajú
Tenis
Australian Open
Roland Garros
Wimbledon
US Open
Davis Cup
Billie Jean King Cup
Turnajová jednotka je už v semifinále Bratislava Open, uspel aj ďalší nasadený hráč
dnes 15:45
Stretnú sa prvýkrát. Slováci odohrajú duel proti Kolumbii na harde v Bratislave
dnes 14:05
Djokovič priznáva bolesť z odmietnutia: Nikdy ma nemilovali ako Federera a Nadala
dnes 10:28
∙
12
Šramková nezvládla zápas s domácou nádejou. V Londýne končí v druhom kole
št 18:38
Posledný vypadol v druhom kole. Slovensko už nemá zástupcu na challengeri Bratislava Open
št 18:17
Stretnú sa prvýkrát. Slováci odohrajú duel proti Kolumbii na harde v Bratislave
Šramková nezvládla zápas s domácou nádejou. V Londýne končí v druhom kole
Posledný vypadol v druhom kole. Slovensko už nemá zástupcu na challengeri Bratislava Open
Nachádzate sa tu:
Domov
»
Tenis
»
Kasatkinovú čaká premiéra pod vlajkou Austrálie. Z Ruska odišla aj kvôli svojej orientácii