Futbal
Futbalnet
Hokej
Cyklistika
Tenis
Formula 1
Halové športy
VIAC
Ďalšie športy
Zimné športy
Spomienky na Ligu majstrov
Sportnet na východe
MMA
Blog
Športové osobnosti
Futbal
Futbalnet
Hokej
Cyklistika
Tenis
Formula 1
Halové športy
Ďalšie športy
Zimné športy
Spomienky na Ligu majstrov
Sportnet na východe
MMA
Výsledky
Život po kariére
Blog
Športové osobnosti
Tabuľky NHL
Kluby NHL
Slováci v NHL
Kanadské bodovanie NHL
Prestupy
Draft
Juniorské súťaže
Podcasty
Šport v TV
Výsledky
Diskusia: VIDEO: New Jersey pokazilo záver, brankár rozmlátil hokejku. Nemec bol len na tribúne
<
späť na článok
Najčítanejšie
Najnovšie
4 hod
24 hod
7 dní
1.
1
Obrovská hanba slovenskej dvadsiatky. Proti Švédsku utŕžila najväčší debakel v histórii
2.
2
VIDEO: Slafkovský od radosti spieval s fanúšikmi. Veľmi som chcel vyhrať a preto som zabral, hovoril
3.
3
Kane oplakal trojminútový horor. Bayernu zmaril sen hráč, ktorý s ním vyhral všetko
4.
4
Koniec éry svetového fenoména. Nový hrdina mu nedal ani čuchnúť
5.
5
Situácia u Hamšíkovcov je stále napätá. Hráči a tréneri však dostali prvé peniaze
6.
6
Dve tretiny hrôzy v podaní slovenskej dvadsiatky. Proti Švédsku utŕžila zahanbujúci debakel
7.
7
Nech futbal odpočíva v pokoji. Po troch vylúčeniach cítia krivdu, zvažujú, či to má zmysel
NHL
Tabuľky NHL
Kluby NHL
Slováci v NHL
Kanadské bodovanie NHL
Prestupy
Draft
Juniorské súťaže
VIDEO: Slafkovský od radosti spieval s fanúšikmi. Veľmi som chcel vyhrať a preto som zabral, hovoril
Martin Turčin
∙
dnes 08:25
∙
10
Brankár Hellebuyck z Winnipegu získal druhýkrát za sebou Jenningsovu trofej
dnes 08:18
McDavid sa zaradil medzi legendy. Ako štvrtý hráč histórie dosiahol osem 100-bodových sezón
dnes 07:53
Obranca Montrealu má za sebou skvelú prvú sezónu v NHL, vyrovnal aj nováčikovský rekord
dnes 07:33
Vedenie St. Louis Blues poslalo Dvorského späť na farmu do Springfieldu
dnes 07:20
Brankár Hellebuyck z Winnipegu získal druhýkrát za sebou Jenningsovu trofej
McDavid sa zaradil medzi legendy. Ako štvrtý hráč histórie dosiahol osem 100-bodových sezón
Obranca Montrealu má za sebou skvelú prvú sezónu v NHL, vyrovnal aj nováčikovský rekord
Vedenie St. Louis Blues poslalo Dvorského späť na farmu do Springfieldu
Nachádzate sa tu:
Domov
»
Hokej
»
NHL
»
VIDEO: New Jersey pokazilo záver, brankár rozmlátil hokejku. Nemec bol len na tribúne