Futbal
Futbalnet
Hokej
Zimné športy
Tenis
Formula 1
Halové športy
VIAC
Cyklistika
Ďalšie športy
Spomienky na Ligu majstrov
Sportnet na východe
MMA
Blog
Športové osobnosti
Futbal
Futbalnet
Hokej
Zimné športy
Tenis
Formula 1
Halové športy
Cyklistika
Ďalšie športy
Spomienky na Ligu majstrov
Sportnet na východe
MMA
Výsledky
Život po kariére
Blog
Športové osobnosti
Premier League
Anglický ligový pohár
FA Cup
Podcasty
Šport v TV
Výsledky
Diskusia: Nový tréner, starý Manchester United. Premiéra Amorima skončila remízou proti nováčikovi
<
späť na článok
Najčítanejšie
Najnovšie
4 hod
24 hod
7 dní
1.
1
Posledný terč obral Öbergovú o víťazstvo. Bátovská Fialková mala v ťažkých podmienkach pád
2.
2
Real opäť prežil nemožné. Pomohol mu verdikt, ktorý tu nikdy predtým nebol
3.
3
VIDEO Slafkovský: Radšej by som mal iba 50 bodov a bol v play-off
4.
4
Dlhé prerušenie pretekov ovplyvnilo najmä Ledeckú. Na mladú Nemku nestačili ani elitné Talianky
5.
5
VIDEO: Slafkovský sa ani netešil, no rozhodcovia jeho gól uznali. V NHL nazbieral už 100 bodov
6.
6
Cyklisti drkotali zubami, do cieľa prišli podchladení. Nemali sme ísť ďalej, vravel líder
7.
7
Barseghjanovi košické hamburgery chutili. Weiss: Bez Takáča by som v Slovane možno už nebol ani ja
Premier League
Manchester United vyzerá stratený a vystrašený, vraví legendárny Wayne Rooney
dnes 16:04
Nemá tušenie, čo sa stane. Van Dijk si stále nie je istý budúcnosťou v Liverpoole
st 15:54
Poputuje Manchester City do druhej ligy? Za určitých okolností je to možné
ut 13:38
Dve miliardy libier a 100-tisíc divákov. Manchester United chce postaviť najlepší štadión na svete
ut 11:41
∙
7
Dúbravka bol pripravený nastúpiť, no Pope išiel aj cez bolesť. Vychytal čisté konto
po 23:25
Nemá tušenie, čo sa stane. Van Dijk si stále nie je istý budúcnosťou v Liverpoole
Poputuje Manchester City do druhej ligy? Za určitých okolností je to možné
Dve miliardy libier a 100-tisíc divákov. Manchester United chce postaviť najlepší štadión na svete
Dúbravka bol pripravený nastúpiť, no Pope išiel aj cez bolesť. Vychytal čisté konto
Nachádzate sa tu:
Domov
»
Futbal
»
Anglicko
»
Premier League
»
Nový tréner, starý Manchester United. Premiéra Amorima skončila remízou proti nováčikovi