Zuzulová počas pauzy nebude len tak nečinne sedieť

Veronika Zuzulová
Veronika Zuzulová (Autor: SITA/AP)
SITA|26. nov 2009 o 15:04

Tretia najlepšia slalomárka Svetového pohára v zjazdovom lyžovaní v sezóne 2007/2008 Zuzulová nemá v posledných dvoch sezónach šťastie.

BRATISLAVA. Tretia najlepšia slalomárka Svetového pohára v zjazdovom lyžovaní v sezóne 200/2008 Zuzulová nemá v posledných dvoch sezónach šťastie.

Vlaňajšiu musela predčasne ukončiť po zranení pravého kolena na MS vo Val d´Isere, pričom ešte predtým si v úvodnom slalome vo fínskom Levi zlomila rebro a následne mala na prelome rokov problémy s vírusovým ochorením dýchacích ciest.

Teraz sa jej prilepila na päty smola opäť. Uplynulý víkend sa na tréningu pred druhým tohtosezónnym slalomom SP 2009/2010 zranila a vyšetrenia potvrdili, že má v ľavom kolene natiahnuté väzy. Pauzovať bude minimálne štyri týždne.

"Čo budem robiť počas nútenej prestávky? Oddychovať, trénovať, liečiť sa - a relaxovať. Od návratu z Ameriky som sa eš

te nezastavila, stále behám po lekároch a riešim veci okolo môjho zranenia," prezradila Veronika Zuzulová. "Stretávam sa s novinármi, chodím na rôzne promo akcie našich partnerov, takže stále som v jednom kolotoči. Už by som sa chcela začala venovať aj niečomu inému. Vo štvrtok večer mám v pláne ísť do posilňovne a trochu si zacvičiť, posilňovať brucho, chrbát i ruky. Pravda, ak to pôjde. Koleno ma bolí, krívam, ale ja by som sa doma asi unudila. Neviem iba tak nečinne sedieť, musím sa niečím zamestnať. Do posilňovne som chcela ísť už skôr, ale ocino ma nechcel pustiť, kým nepoznal presnú diagnózu môjho zranenia," dodala.

Nachádzate sa tu:
Domov»Zimné športy»Zuzulová počas pauzy nebude len tak nečinne sedieť