Zranený Ronaldo v Zürichu nepodporí kandidatúru na MS 2018

SITA|1. dec 2010 o 18:16

Futbalista Realu Madrid Cristiano Ronaldo sa pre zranenie členka nezúčastní na štvrtkovej voľbe dejiska majstrovstiev sveta 2018, ktorá sa uskutoční v sídle Medzinárodnej futbalovej federácie (FIFA) v Zürichu.

MADRID.

Informoval o tom spravodajský portál sportinglife.com. Portugalsko je spolu so Španielskom popri Anglicku, Rusku a Belgicku s Holandskom kandidátom na usporiadanie spomenutého šampionátu, o dejisku ktorého rozhodne v hlasovaní 22-členný výkonný výbor FIFA. Najdrahšieho futbalistu planéty trápi bolesť pravého členka, najbližších 24 - 48 hodín budú lekári monitorovať jeho zdravotný stav s účelom zistiť, či bude môcť počas víkendu pomôcť "bielemu baletu" v ligovom stretnutí s FC Valencia.

Projekt "Candidatura Iberica" podporujú i Iker Casillas, Luís Figo, Fernando Hierro, Emilio Butragueňo, Eusébio a tréneri oboch reprezentácii - Vicente del Bosque a Paulo Bento. V tíme figuruje i španielsky premiér José Luis Rodríguez Zapatero a jeho portugalský kolega José Sócrates Carvalho Pinto de Sousa.

Okrem MS 2018 vyberú vo štvrtok aj dejisko majstrovstiev sveta v roku 2022, o ktoré sa uchádzajú Austrália, Japonsko, Katar, Kórejská republika a USA.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Reprezentácie»Zranený Ronaldo v Zürichu nepodporí kandidatúru na MS 2018