Zápas Tomáša Deáka oficiálne potvrdený

Vladimír Bilohuščin|13. jan 2017 o 01:00

Slovenský reprezentant o krok bližšie k titulu.

Pyramída o opasok bantamovej váhy organizácie Fight Nights je v plnom prúde. Nás môže nesmierne tešiť, že v semifinále figuruje aj slovenské želiezko Tomáš Deák. Ten mal nepríjemné zranenie ruky a tak bolo otázne, či vôbec na nasledujúci zápas nastúpi. Všetko ale dobre dopadlo a tak sa Tomáš môže tešiť na ďalšieho súpera.

„Práve som potvrdil semifinálový zápas s Alexandrom Yanishevom. Bude sa konať 23. februára. Včera mi túto ponuku oznámil manažér Palo Neruda,“  prezradil Deák.

Momentálne už Tomáš pilne zarezáva v thajskom Pukhete, kde trénuje v niekoľkých známych gymoch.

„Pripravujem sa v Tiger Muay Thai Gyme. Chodím na MMA sparingy a zápasenie, plus chodím do AKA na sparingy a zápasenie + grappling. Som tam veľmi spokojný, pretože je tam veľmi šikovný tréner Marcio Ceazar Gracinha, s ktorým mám možnosť spárovať a trénovať. Je to kvalitný súper a hlavne je to moja váha. No a ešte chodím na lapy do thajského klubu T Y Muay Thai, kde ma vylapujú a na konci som mnou spárujú. Takže príprava ide tak ako má, som spokojný.“

Ešte donedávna mal pritom Tomáš ruku v dlahe, v súčasnosti by ale malo byť všetko v poriadku.

„Ruka super zatiaľ. Na sparingu ma neobmedzila ani raz, takže som veľmi spokojný. Klop, klop, klop,“ uzatvára slovenský reprezentant.

 

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Zápas Tomáša Deáka oficiálne potvrdený