Werder Brémy má neopätovaný záujem o Baroša

SITA|6. júl 2007 o 15:28

BRÉMY 6. júla (SITA) - Nemecký futbalový klub Werder Brémy zháňa náhradu za kanoniera Miroslava Kloseho, ktorý za základné odstupné 12 miliónov eur prestúpil do Bayernu Mníchov, ale v Čechovi Milanovi ...

BRÉMY 6. júla (SITA) - Nemecký futbalový klub Werder Brémy zháňa náhradu za kanoniera Miroslava Kloseho, ktorý za základné odstupné 12 miliónov eur prestúpil do Bayernu Mníchov, ale v Čechovi Milanovi Barošovi z francúzskeho majstrovského tímu Olympique Lyon zrejme posilu ofenzívy nenájde. Oslovený 25-ročný rodák z Vigantíc, ktorý má na Stade Gerland zmluvu do roku 2010, prostredníctvom nemeckého magazínu Sport Bild odkázal: "Hovoril som o tejto ponuke s koučom Alainom Perrinom. Povedal som mu, že sa v mužstve cítim dobre a chcem zostať. Transfer momentálne považujem za značne nepravdepodobný."

Kráľ strelcov záverečného turnaja ME 2004 v Portugalsku (s piatimi presnými zásahmi) Baroš odišiel v roku 2002 z Baníka Ostrava do FC Liverpool, odkiaľ v auguste 2005 zamieril za 6,5 milióna libier do birminghamskej Aston Villy. Vlani v decembri odmietol odchod do španielskeho San Sebastianu a v januári 2007 výmenou za Nóra Johna Carewa prestúpil do Lyonu. V apríli spôsobil rozruch gestom s údajným rasistickým podtónom na adresu protihráča Stephaneho M´Biu z Rennes. Disciplinárna komisia vedenia najvyššej francúzskej súťaže Ligue 1 ho v máji suspendovala s platnosťou do konca sezóny 2006/2007, napriek tomu sa však víťaz Ligy majstrov 2005 s "The Reds" podieľal na domácom titule pre Olympique.


Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Nemecko»Werder Brémy má neopätovaný záujem o Baroša