Wenger chce, aby Fabregas a Nasri zostali v Arsenale

Fabregas a Nasri (vpravo)
Fabregas a Nasri (vpravo) (Autor: AP)
SITA|31. júl 2011 o 11:09

Francúzsky manažér anglického prvoligového tímu Arsenal FC Arséne Wenger chce od dvojice Césc Fábregas a Samir Nasri potvrdenie záväzku voči svojmu lubu.

Francúzsky manažér anglického prvoligového tímu Arsenal FC Arséne Wenger chce od dvojice Césc Fabregas a Samir Nasri potvrdenie záväzku voči svojmu lubu.

LONDÝN. Obaja totiž dostali lukratívne ponuky z Barcelony respektíve Manchestru City. Šesťdesiatjedenročný kouč sa bojí, že mu odídu dvaja kľúčoví hráči, a preto ich vyzval k upevneniu záväzku voči svojmu zamestnávateľovi.

"Ak je Fabregas zaviazaný tomuto klubu a chce zostať, žiadne peniaze ho odtiaľto nedostanú. Nie sme v situácií, aby sme museli predávať hráčov. Nepotrebujeme peniaze. Záleží mu na Arsenale a dúfam, že tu zostane. Nasri je pre nás taktiež dôležitý hráč. V nasledujúcich desiatich dňoch chcem v tom mať jasno," uviedol kouč "The Gunners".

Fabregas sa neobjavil v prípravnom stretnutí S Bocou Juniors v rámci predsezónneho Emirates Cupu, v ktorom sa zrodila remíza 2:2 po góloch Ramseyho a Van Persieho. Mnoho ľudí začalo kritizovať novú akvizíciu Gervinha, ktorý sa v zápase výraznejšie nepresadil.

"Nechápem, ako môže niekto kritizovať pred začatím novej sezóny. V niektorých fázach hry sa musíme zlepšiť, no je dôležité, že sme našli kolektívny rytmus. Gervinho je výborný hráč, dokázal sa s tímom rýchlo zžiť a dáva nám mnoho možností ako zaútočiť," odmietol hlasy kritikov Wenger.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Anglicko»Wenger chce, aby Fabregas a Nasri zostali v Arsenale