Vyšiel magazín EURO 2016 so samolepkami slovenských futbalistov

72-stranový magazín nájdete v stánkoch len za 1 €.
72-stranový magazín nájdete v stánkoch len za 1 €. (Autor: Archív)
Sportnet|9. jún 2016 o 00:00

Pri príležitosti majstrovstiev Európy vo futbale pripravilo vydavateľstvo Petit Press rozsiahly 72-stranový magazín EURO 2016 s podrobnosťami o šampionáte.

V stánku si môžete len za 1 € kúpiť 72-stranový magazín EURO 2016. Nájdete v ňom exkluzívne samolepky našich futbalistov. Osem reprezentantov sme vyfotili v slovenských krojoch alebo s galským kohútom.

V magazíne vám podrobne predstavíme Wales, Rusko a Anglicko, našich súperov v B-skupine. Prečítate si rozhovor s trénerom Jánom Kozákom v ktorom prezradí, či hráčom povolí na šampionáte pivo a aký má vzťah k cigaretám.

Dozviete sa ako Mareka Hamšíka vnímajú fanúšikovia Neapola a ako si slovenskí futbalisti podmanili Plzeň. Vrátime sa aj k príbehu majstrov Európy z Belehradu 1976.

Okrem ďalších zaujímavých článkov, bude súčasťou magazínu aj prehľadný hrací plán s časovým rozpisom všetkých  zápasov a bedeker s radami pre všetkých fanúšikov, čo sa chystajú ísť povzbudzovať priamo do Francúzska.  

Magazín EURO 2016 s netradičnými samolepkami našich futbalistov stojí len za 1 € nájdete ho vo svojom stánku.

Stiahnite si športovú aplikáciu a súťažte o lístky

Stiahnite si novú športovú aplikáciu (iOS aj Android), prihláste sa v nej na odber denného športového newslettra a hrajte o 3 balíky lístkov na zápasy slovenskej futbalovej reprezentácie, ako aj o tričká #FANDÍMESPOLU a futbalové šály. Šály a tričká budeme žrebovať každý pracovný deň. Výhercov lístkov vyžrebujeme na konci ME 2016, 10. júla 2016.

Android (pre smartfóny aj tablety)

Stiahnite si aplikáciu Šport pre Android.
Stiahnite si aplikáciu Šport pre Android. (Autor: SME.sk)
Stiahnite si aplikáciu Šport pre Android.
Stiahnite si aplikáciu Šport pre Android. (Autor: SME.sk)
Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Reprezentácie»ME vo futbale»Vyšiel magazín EURO 2016 so samolepkami slovenských futbalistov