Vyhral preteky v obrovskom slalome, v cieli mu ukradli lyže

Marcel Hirscher bol najrýchlejší aj v obrovskom slalome v Alta Badii.
Marcel Hirscher bol najrýchlejší aj v obrovskom slalome v Alta Badii. (Autor: SITA/AP)
SITA|21. dec 2015 o 11:06

Hľadajú sa moje súťažné lyže. Hláste sa, zajtra ich budem potrebovať, napísal ešte v nedeľu na svoj účet na sociálnej sieti Marcel Hirscher.

ALTA BADIA. Rakúšan Marcel Hirscher prišiel v Alta Badii o svoj najdôležitejší pracovný nástroj. Trojnásobnému šampiónovi obrovského slalomu v nedeľu ukradli z cieľového priestoru jeho víťazné lyže.

Štvornásobný a úradujúci držiteľ veľkého glóbusu za celkový triumf vo Svetovom pohári prostredníctvom facebooku motivoval prípadného nálezcu.

"Hľadajú sa moje súťažné lyže! Dĺžka 195 cm, vek: 3 mesiace, miesto narodenia: Altenmarkt, priezvisko: Atomic, krstné meno: číslo 22, naposledy videné: v cieľovom priestore. Poznámka: "Hláste sa, zajtra ich budem potrebovať," napísal Hirscher na svojom facebookovom konte.

WANTED - Mein RennskiLnge: 195 cm, Alter: 3 Monate, Geburtsort: Altenmarkt, Familienname: Atomic, Vorname: Nr. 22,...

Posted by Marcel Hirscher on 20. december 2015

V pondelok od 18.00 h sa najlepší 32 pretekári z mužského Svetového pohára predstavia opäť v Alta Badii v boji o body - v paralelnom obrovskom slalome. Súťažiť sa bude vylučovacím systémom od šestnásťfinále až po finále.

Zlodeji úradovali aj v ďalšom talianskom stredisku v rámci Svetového pohára - Val Gardene. Tam zmizli ešte v sobotu rovnako z cieľového priestoru Francúzovi Guillermovi Fayedovi lyžiarske topánky. Podľa serveru ORF sa druhý najlepší zjazdár zo sobotňajších pretekov napokon dočkal ich vrátenia.

Marcel Hirscher má v tejto sezóne výbornú formu.

Nachádzate sa tu:
Domov»Zimné športy»Vyhral preteky v obrovskom slalome, v cieli mu ukradli lyže