Východniarov povedie proti Američanom Gavel

SITA|13. máj 2009 o 11:47

Basketbalový výber pod hlavičkou Východ Mix nastúpi 26. júna v Spišskej Novej Vsi v exhibičnom súboji proti tímu amerických loptových kúzelníkov AND1 Mixtape v zostave ...

SPIŠSKÁ NOVÁ VES. Basketbalový výber pod hlavičkou Východ Mix nastúpi 26. júna v Spišskej Novej Vsi v exhibičnom súboji proti tímu amerických loptových kúzelníkov AND1 Mixtape v zostave aj s Antonom Gavelom. Generálny manažér východniarov Dávid Demečko ho dokonca určil za kapitána. Dvadsaťštyriročný rozohrávač je v súčasnosti jedným z najlepších basketbalistov na Slovensku, ktorí sa dokázali presadiť aj v zahraničí. Gavel hrá aktuálne v drese Arisu Solún v semifinále play-off najvyššej gréckej súťaže proti Panathinaikos Atény.

V posledný deň školského roka zavíta do metropoly Spiša atraktívne basketbalové divadlo. Proti výberu slovenských hráčov pochádzajúcich z východu republiky doplnených o atraktívne posily zo zahraničia nastúpia v zrekonštruovanom hokejovom stánku - Spiš Aréne americké basketbalové a streetbalové hviezdy, ktoré pod prezývkami High Rizer, Violator, 5D, JFK, či HEADACHE poznajú fanúšikovia tohto športu na celom svete. Pred zápasom sa uskutoční malý kemp s účasťou amerických hráčov. O deň neskôr 27. júna sa výber hravých Američanov predstaví aj v Bratislave proti tímu Slovak All Stars. V slovenskom drese by sa mali okrem iných predstaviť Igor Majoroš, Dušan Snopko aj Vincent Polakovič.

Nachádzate sa tu:
Domov»Halové športy»Basketbal»Východniarov povedie proti Američanom Gavel