Vémola prestupuje do Oktagonu, stretne sa s Véghom!

Vladimír Bilohuščin|11. feb 2019 o 01:00

Čaká nás súboj storočia!

A je to potvrdené. O čom sa už pár dní šepkalo je definitívne spečatené. Karlos Vémola prestupuje do organizácie Oktagon! ´Terminátor´ to potvrdil pre portál iSport.cz, ktorému poskytol veľký rozhovor. „Myslím, že je veľmi reálny, po zvážení všetkých pre a proti,“ odpovedal Vémola na otázku, či je prestup do Oktagonu spečatený.

XFN avizovalo, že má Vémolu podpísaného až do roku 2023, čo ale podľa českej hviezdy nie je pravda, keď ozrejmil, že zmluvu s XFN vypovedal a môže ju aj zverejniť, ak na to príde. Ako dôvod odchodu Vémola označil celkový prístup a nezhody medzi ním a XFN. Podľa zákulisných informácií by tieto nezhody mali byť finančného charakteru. Okrem týchto skutočností ale Vémola chce nové výzvy, ktoré mu môže priniesť iba Oktagon.

„Oktagon má pre mňa ďalšie kariérne výzvy. Je v ňom Attila, ktorého sa XFN nepodarilo upísať a ja ho chcem poraziť. Ak to má byť touto cestou, tak to bude touto cestou,“ pokračuje Vémola, ktorý má okrem Végha v hlave stále aj Krištofiča, s ktorým by sa taktiež chcel porátať. „Ak sa stane šampiónom vo váhe do 77 kilogramov a ja šampiónom do 84, tak by to mohla byť bitva šampiónov.“

Samozrejme, najviac očakávaný je ale súboj Vémolu s Véghom, ktorý má potenciál vypredať pražskú O2 Arénu. Hovorí sa už aj o dátume, keď sa skloňuje november tohto roku. V tomto období sa totiž udial aj turnaj Oktagon 10 a je známe, že organizácia sa do svojich obľúbených destinácii vracia presne v rovnaké obdobia.

Ak sa teda potvrdí, že duel Végh vs Vémola uvidíme tento rok, O2 Aréna bude pravdepodobne zasa vypredaná.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Vémola prestupuje do Oktagonu, stretne sa s Véghom!