Veľké plány Oktagonu na rok 2025. Sú známe termíny a dejiská dvanástich turnajov

Dejisko turnaja Oktagon 62 - štadión Eintrachtu Frankfurt.
Dejisko turnaja Oktagon 62 - štadión Eintrachtu Frankfurt. (Zdroj: Oktagon MMA)
SvetMMA|12. okt 2024 o 15:30

Podujatia Oktagonu budú aj v Česku a na Slovensku.

BRATISLAVA. Organizácia Oktagon MMA sa vo svete zmiešaných bojových umení posúva neustále smerom nahor a s vysokým tempom neplánuje spomaliť ani v nadchádzajúcom roku.

Na tlačovej konferencii OKTAGON TIME pred rekordným turnajom na futbalovom štadióne vo Frankfurte vedenie oznámilo ďalších dvanásť podujatí. Sedem na nemeckom a päť na česko-slovenskom území.

Žlto-čierna vlajka najskôr ovládla našu bojovú scénu a následne zapôsobila aj na západe. Jasným dôkazom toho je sobotná akcia s poradovým číslom 62 pred historickou 60-tisícovou návštevou v Deutsche Bank Parku.

Samozrejme, tým to nekončí a fanúšikovia z najľudnatejšej krajiny Európskej únie sa v roku 2025 môžu tešiť na ešte bohatšiu nádielku MMA tej najvyššej úrovne. Namiesto šiestich akcií ich oficiálne čaká sedem a ôsmy turnaj je v štádiu riešenia ako prekvapenie.

Spolumajitelia Ondřej Novotný a Pavol Neruda túto správu oznámili na veľkolepej piatkovej tlačovej konferencii OKTAGON TIME.

Nabitý nemecký program odštartuje 1. februára v Düsseldorfe a skončí 22. novembra v Mníchove. Medzitým obľúbený MMA “cirkus“ absolvuje päť zastávok – 8. marca v Stuttgarte, 5. apríla v Dortmunde, 28. júna v Hamburgu, 20. septembra vo Frankfurte a 18. októbra v Kolíne.

Ukrátení ale nebudú ani česko-slovenskí podporovatelia, ktorí privítajú OKTAGON na dobre známych miestach. Výnimkou bude len třinecká Werk Arena, kde 22. februára 2025 uvidíme žlto-čiernu vlajku viať vôbec prvýkrát v osemročnej histórii organizácie.

V polovici júna si veľkú šou užije Praha, turnaj v Ostrave je naplánovaný na 6. september a začiatkom októbra sa dočká slovenská Bratislava.

Zatiaľ posledným podujatím na domácej pôde bude brnenský galavečer, ktorý sa uskutoční 1. novembra.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Veľké plány Oktagonu na rok 2025. Sú známe termíny a dejiská dvanástich turnajov