V Ružomberku dohoda s Kupčíkovou, Palušná na odchode

SITA|3. apr 2008 o 13:18

RUŽOMBEROK 3. apríla (SITA) - Kapitánka úradujúceho slovenského vicemajstra MBK Ružomberok Lucia Kupčíková sa dohodla s vedením klubu na novej ročnej zmluve. Dvadsaťtriročná krídelníčka pôsobí v tíme ...

RUŽOMBEROK 3. apríla (SITA) - Kapitánka úradujúceho slovenského vicemajstra MBK Ružomberok Lucia Kupčíková sa dohodla s vedením klubu na novej ročnej zmluve. Dvadsaťtriročná krídelníčka pôsobí v tíme od roku 2006. "Dohodli sme sa aj s niektorými mladými hráčkami, zmluvu sme podpísali so Zuzanou Blaškovou, blízko k podpisu kontraktu sme aj s Natáliou Spodniakovou. Ešte v januári sme sa dohodli na zotrvaní v klube aj s Veronikou Černákovou," povedal pre agentúru SITA generálny manažér Ružomberka Ľudovít Beťko. "Ďalšie mladé hráčky, ktoré hrávajú v extralige, ešte nemajú osemnásť rokov, ale aj s nimi sme sa dohodli, že zostanú," dodal. S legionárkami zatiaľ rokujú o ďalších kontraktoch, nateraz je isté iba to, že z klubu odíde Ifeoma Okonkwová. "Dohodli sme sa, že spolu nepredĺžime zmluvu," uviedol Ľ. Beťko.

V nadstavbovej časti extraligy v sezóne 2007/08 obsadili zverenkyne Stanislava Onušku druhé miesto a v práve vrcholiacej sezóne sa dostali do osemfinále Európskeho pohára FIBA. Vedenie MBK Ružomberok má obrovský záujem aj o udržanie si Reginy Palušnej. "Ešte sme sa nedohodli. Gina dorástla na kvalitnú hráčku a rada by si vyskúšala inú, kvalitnejšiu súťaž. Dospela k rozhodnutiu odísť do zahraničia," priblížil Ľudovít Beťko.


Nachádzate sa tu:
Domov»Halové športy»Basketbal»V Ružomberku dohoda s Kupčíkovou, Palušná na odchode