V Kazani nepodpisujú zmluvy, čaká sa na sponzora

Kapitán tímu Alexej Morozov.
Kapitán tímu Alexej Morozov. (Autor: www.zimbio.com/)
SITA|17. máj 2010 o 09:39

Vedenie klubu Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) Ak Bars Kazaň odmieta komentovať akékoľvek otázky okolo kádra dvojnásobného víťaza súťaže pre budúcu sezónu.

KAZAŇ. Vedenie klubu Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) Ak Bars Kazaň odmieta komentovať akékoľvek otázky okolo kádra dvojnásobného víťaza súťaže pre budúcu sezónu. Veľkú pozornosť pútala na konci apríla pripravovaná dvojročná zmluva s najlepším kanonierom KHL v uplynulej sezóne, slovenským útočníkom Marcelom Hossom, ktorá napriek dohode oboch strán nakoniec nebola podpísaná.

Rovnako sú na tom aj ďalší hráči aktuálneho držiteľa Gagarinovho pohára, ktorým sa v klube po sezóne skončili kontrakty. "Mám ponuku z Minska aj od niekoľkých ďalších klubov. No chcem zostať v Kazani. Preto čakám na ponuku. Doteraz sa neuskutočnili so mnou na túto tému žiadne rozhovory," skonštatoval útočník Ak Barsu Alexej Baďukov.

Isté je, že zmluvu na ďalší rok má tréner Zinetula Biľaletdinov a kapitán tímu Alexej Morozov. Podľa všetkého klub čaká na rozhodnutie svojho hlavného sponzora Tatneftu o objeme prostriedkov investovaných do hokeja pre budúcu sezónu. Až na základe výšky predloženého rozpočtu začne zrejme Ak Bars rokovania o nových hráčskych zmluvách.

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»KHL»V Kazani nepodpisujú zmluvy, čaká sa na sponzora