UFC údajne pracuje na zápase medzi Khabibom a Georgesom St-Pierreom

Adrián Mečiar|29. okt 2018 o 01:00

Khabib a GSP už viackrát prejavili záujem o vzájomný súboj, ktorý by teraz mohol ma

Ali Abdelaziz, kontroverzný manažér Khabiba Nurmagomedova, včera na Twitteri sľuboval veľké novinky ohľadom budúcnosti neporazeného dagestanského šampióna ľahkej váhy.

To rozprúdilo veľké špekulácie, keď sa ihneď znova začalo hovoriť o odvete s Conorom McGregorom či boxerskom súboji s Floydom Mayweatherom. Niektorí fanúšikovia zas dúfali, že sa konečne dočkáme duelu medzi Khabibom a Tonym Fergusonom.

Podľa aktuálne dostupných informácií sa však zdá, že v hre je iný zápas. Stránka MMA Team Dagestan tvrdí, že UFC pracuje na súboji medzi Khabibom Nurmagomedovom a bývalým šampiónom welterovej a strednej váhy Georgesom St-Pierreom.

Túto informáciu zatiaľ nepotvrdil nikto iný, no treba pripomenúť, že táto ruská stránka pred niekoľkými mesiacmi ako prvá hovorila o tom, že duel Khabiba s Conorom sa chystá pre turnaj UFC 229 a tiež už viackrát von vypustila informácie, ktoré sa neskôr potvrdili, ako napríklad podpis Sergeya Pavlovicha s UFC.

Samotní Khabib a aj GSP už tiež pri viacerých príležitostiach prejavili záujem o vzájomný duel. Khabib priznal, že so svojím otcom už roky snívajú o tomto dueli a St-Pierre zas pred niekoľkými týždňami povedal, že zvažuje návrat do oktagonu alebo definitívne ukončenie kariéry, no ak ho nejaký zápas skutočne zaujíma, je to práve stret s neporazeným Nurmagomedovom.

„Najviac ma zaujíma dokázať niečo, čo sa doposiaľ ešte nikomu nepodarilo. Keď ľudia tvrdia, že to nedokážem a podceňujú ma. Je to skvelý šampión a nemyslím si, že je tu iný zápas, ktorý by môjmu odkazu dal toľko, čo práve tento duel," povedal GSP o možnom zápase s Khabibom.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»UFC údajne pracuje na zápase medzi Khabibom a Georgesom St-Pierreom