Tréner vychválil Škrtela: Zakončoval ako útočník

Tréner Liverpoolu Rodgers.
Tréner Liverpoolu Rodgers. (Autor: SITA/AP)
Sportnet|22. mar 2014 o 22:26

Obranca Liverpoolu Martin Škrtel strelil v tejto sezóne už šesť gólov.

BRATISLAVA. Kapitán slovenskej futbalovej reprezentácie Martin Škrtel strelil v sobotu do siete waleského Cardiffu piaty a šiesty ligový gól v tejto sezóne a výrazne pomohol k triumfu Liverpoolu v 31. kole na ihrisku súpera 6:3.

Dvadsaťdeväťročný stopér sa prvýkrát presadil v závere prvého polčasu, keď center Coutinha poslal ľavou nohou z hranice malého vápna do siete domácich a vyrovnal stav zápasu na 2:2.

V 54. minúte sa zasa po rohovom kope Coutinha poslal hlavou loptu presne k pravej žrdi brankára Marshalla.

"Každé mužstvo potrebuje góly od ktoréhokoľvek hráča na ihrisku. Toto som povedal už na začiatku sezóny. Obrancovia musia dávať góly. Je to už jeho šiesty gól, ktorý strelil v tejto sezóne. Povedal som mu pred zápasom, že dnes nejaké góly dá. Skvele išiel po lopte. Pri prvom góle vôbec nezaspal a zakončil ako skutočný útočník. Dnes bol výnimočný. Je v tejto sezóne pre nás skutočnou oporou," povedal tréner Liverpoolu Brendan Rodgers pre oficiálny klubový web.

Škrtel je najlepším kanonierom medzi obrancami v anglickej Premier League. Dal dokonca o dva góly viac ako jeho bývalý spoluhráč, útočník a 50-miliónová posila Chelsea Fernando Torres.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Anglicko»Tréner vychválil Škrtela: Zakončoval ako útočník