Tomáš Deák zranený, mimo Full Fight 2

Vladimír Bilohuščin|27. máj 2016 o 02:00

Pred domácim publikom sa nakoniec Tomáš Deák nepredstaví, keď si v príprave poranil koleno.

Nepríjemné správy prišli zo stajne OFA, keď ich popredný bojovník Tomáš Deák nebude môcť nastúpiť na svoj zápas na podujatí Full Fight 2, ktoré sa bude konať už budúcu sobotu v Banskej Bystrici. Malo ísť o jeho prvý zápas od nešťastnej prehry na turnaji organizácie Fight Nights v Moskve.

Dôvodom neúčasti je Deákove zranenie, ktoré utrpel iba dva dni pred ukončením kempu v Thajsku, kde sa spolu s Iljom Škondričom na tento súboj pripravoval.

Dva dni pred odchodom z Thajska som si zranil koleno. Po tréningu sa chalan chcel ešte naťahovať. Ja, že načo, ťažký si na mňa, zbytočne. On ale na to, že poď, pôjdeme zľahka a takto to dopadlo. Podkopol mi nohu, zasekla sa mu noha na mojej a koleno mi ohlo do vnútornej strany a skoro som umrel od bolesti, vybilo mi to dych. Myslel som, že to dám dokopy, aj som boxoval, aj cvičil, ale zápasiť som nevedel, lebo tam treba ohýbať to koleno. No a keď som neskôr lapoval, kopal a znovu ma zabolelo, tak som vedel, že toto bude na dlhšie. Už som stratil nádej, že do zápasu bude dobre,“ vysvetlil nepríjemnú situáciu Deák.

Podujatie teda prišlo o veľké meno, na ktoré sa tešilo mnoho fanúšikov. Veď Tomáš pred domácim publikom nebojoval jeden celý rok.

„Tešil som sa hlavne na to, že konečne budem ja domáci, konečne aj dáke publikum a úplne iná psychika. Dám dokopy nohu a o 3 mesiace som určite v klietke. Však ja makám aj teraz každý deň, dvakrát denne, ale len box a posilku.“

Aj keď je momentálne Deák mimo zápasu na Full Fighte, príde podporiť svojich kolegov z OFA a tak budú mať diváci možnosť prehodiť s Tomášom aspoň pár slov.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Tomáš Deák zranený, mimo Full Fight 2