Tocchet v piatok pred súd

SITA|25. máj 2007 o 08:46

NEWARK 25. mája (SITA, AP) - Bývalý asistent trénera hokejistov Phoenix Coyotes Rick Tocchet sa postaví v piatok pred súd v súvislosti s obvineniami z organizovania nezákonných stávok na výsledky športových ...

NEWARK 25. mája (SITA, AP) - Bývalý asistent trénera hokejistov Phoenix Coyotes Rick Tocchet sa postaví v piatok pred súd v súvislosti s obvineniami z organizovania nezákonných stávok na výsledky športových podujatí. Bližšie podrobnosti zatiaľ nie sú známe. Štyridsaťdvaročný niekdajší skvelý hokejista, kapitán klubu Philadelphia Flyers, sa po prevalení škandálu rozhodol opustiť pozíciu asistenta Wayna Gretzkého vo Phoenixe.

Polícia v štáte New Jersey Toccheta obvinila z organizovania nezákonných stávok, z ktorých niektoré uzatvorila aj Gretzkého manželka Janet. Podľa správy vyšetrovateľov skupina, ktorej súčasťou mal byť aj Rick Tocchet, uzatvorila v období od 29. decembra do 5. februára celkovo 1000 stávok v hodnote viac ako 1,7 milióna amerických dolárov. Tocchet a jeho partneri čelia obvineniam z organizovania hazardných hier, prepierania peňazí a nelegálneho spolčovania.

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»NHL»Tocchet v piatok pred súd