Tocchet bude hlavným trénerom Tampy aj v novej sezóne

TASR|12. máj 2009 o 07:47

Hlavným trénerom hokejistov Tampy Bay Lightning bude aj v novej sezóne NHL Rick Tocchet. Vedenie klubu sa rozhodlo dať dočasnému ...

TAMPA BAY. Hlavným trénerom hokejistov Tampy Bay Lightning bude aj v novej sezóne NHL Rick Tocchet. Vedenie klubu sa rozhodlo dať dočasnému trénerovi dôveru v pokračovaní jeho práce.

Ku kormidlu bleskov sa 45-ročný Tocchet dostal v novembri, keď vystriedal Barryho Melrosa. V zostávajúcich 66 zápasoch doviedol k 19 víťazstvám, 33 prehrám a 14 prehrám po predĺžení a rozstreloch. "Spravil obdivuhodný kus roboty, stabilizoval náš káder a udržal našich hráčov motivovaných až do konca základnej časti," vyhlásil generálny manažér klubu Brian Lawton a pokračoval: "Celý náš klub sa teší na začiatok nového ročníka a Rick je schopný pripraviť tím na silný a cieľavedomý predsezónny kemp."

Lightning sa museli po druhý raz v poradí zmieriť s neúčasťou v play off, v závere základnej časti ich poznačili viaceré zranenia a v konečnej tabuľke Východnej konferencie obsadili predposlednú priečku.

Informovala agentúra Reuters.

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»NHL»Tocchet bude hlavným trénerom Tampy aj v novej sezóne