Spišiakov posilní kanadský obranca, hrával s hviezdou MS

Hokejisti Spišskej Novej Vsi na ilustračnom zábere.
Hokejisti Spišskej Novej Vsi na ilustračnom zábere. (Autor: TASR)
Sportnet, TASR|9. jún 2021 o 21:48

V klube má hrávať aj v presilových hrách.

SPIŠSKÁ NOVÁ VES. Nováčik slovenskej hokejovej extraligy HK Spišská Nová Ves angažoval 27-ročného kanadského obrancu Jérémyho Beaudryho. Klub o tom informoval na oficiálnej stránke.

"Ide o ofenzívneho moderného obrancu, ktorý dokáže hrať s pukom a byť aktívny pri podpore útočníkov. Rátame s ním na presilové hry, v ktorých by mal využiť tvrdú strelu a režisérske schopnosti. Veríme, že zvýši našu produktivitu a pomôže mužstvu k výhram," povedal manažér Richard Rapáč.

Beaudry pôsobil do roku 2020 v nižších zámorských súťažiach. Následne zamieril do Európy a v ročníku 2020 si zahral ligy vo Francúzsku, Dánsku a vo Veľkej Británii.

Sezónu zakončil pôsobením v klube Sheffield Steelers, kde bol spoluhráčom aj Brita Liama Kirka. Ten bol zaradený do All Stars tímu nedávnych MS v Rige.

Beaudry odohral za Sheffield 15 zápasov, v ktorých získal 13 kanadských bodov za šesť gólov a sedem asistencií. Nazbieral aj 15 plusových bodov.

Fanúšikom klubu zo Spišskej Novej Vsi nahral aj krátke video. 

"Čaute, tu je obranca Jérémy Beaudry. Som nadšený, že mám možnosť ísť na Slovensko a užiť si čas vo vašej organizácii v nasledujúcej sezóne. Nemôžem sa dočkať, keď sa s vami stretnem. Majte skvelé leto a uvidíme sa o pár mesiacov." 

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»Slovensko»TIPOS extraliga»Spišiakov posilní kanadský obranca, hrával s hviezdou MS