Tím dostal prvý raz do Premier League. Howe predĺžil zmluvu

(Autor: Twitter)
Sportnet|15. okt 2015 o 22:17

Koučom mužstva je od roku 2008. A v minulej sezóne ho prvý raz v 125-ročnej histórii dostal do najvyššej súťaže. Tréner Eddie Howe predĺžil zmluvu s Bournemouthom.

BOURNEMOUTH. Nováčik anglickej najvyššej futbalovej súťaže AFC Bournemouth predĺžil kontrakt so svojím trénerom Eddiem Howom až do roku 2020. Tridsaťsedemročný kouč mal pritom zmluvu platnú ešte na dva a pol roka.

Howe prevzal lavičku tímu v roku 2008. A v minulej sezóne priviedol mužstvo z juhu Anglicka prvýkrát v 125-ročnej histórii klubu medzi anglickú elitu.

"Som nadšený, že s nami spojil budúcnosť. Máme veľmi blízky vzťah a panuje medzi nami vzájomný rešpekt. Spoločne sa nám podarilo dosiahnuť veľký úspech za relatívne krátky čas," uviedol v stanovisku na oficiálnej stránke klubu šéf exekutívy Neill Blake.

V podobnom duchu sa vyjadril aj ruský majiteľ klubu.

"Sme veľmi radi, že Eddie spojil svoju budúcnosť s našim klubom. Spolu máme výborný vzťah, rozprávame sa každý deň a naše ciele a vízie sú takmer rovnaké. Verím, že spoločnými silami privedieme klub k ďalším úspechom," uviedol majiteľ AFC Maxim Demin na oficiálnom klubovom webe.

Bournemouth získal v úvodných ôsmich kolách Premier League osem bodov a priebežne mu patrí 15. priečka. V sobotu sa nováčik predstaví na ihrisku lídra súťaže Manchestru City.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Anglicko»Tím dostal prvý raz do Premier League. Howe predĺžil zmluvu