Slovenský talent a prvá prekážka na ceste za titulom. Preverí ho nováčik v PML

Plagát k podujatiu PML 11.
Plagát k podujatiu PML 11. (Zdroj: PML)
SvetMMA|22. aug 2024 o 13:40

Po zranení sa vráti späť do ringu.

ŠAĽA. Slovenská organizácia PML pokračuje v neustálom napredovaní. Svedčia o tom aj doposiaľ oznámené zápasy na karte podujatia s poradovým číslom 11, ktoré sa uskutoční 5. októbra 2024.

V Šali nebudú chýbať mená ako Robert Pukač (16-13-1), Tomáš Cigánik (2-2), Jakub Batfalský (4-1) a najnovšie k týmto známym bojovníkom pribudla jednotka rebríčka v thajskom boxe v kategórii do 75 kilogramov - Adrián Ertel (5-1). Čaká ho dôležitý súboj o vytúženú odvetu s Dominikom Táborom.

Začiatkom februára si to vychádzajúci talent našej postojovej scény vo finále titulovej pyramídy rozdal so spomínaným českým zástupcom. Hoci ho od zisku vysnívaného opasku v Třinci delilo jedno počítanie, zasiahla vyššia moc. Pri jednom z úderov Ertelovi smolne vyskočilo rameno a do ringu okamžite letel biely uterák.

Samozrejme, nešťastná prehra reprezentanta trenčianskeho Victory Gymu poriadne hnevala. Navyše, musel ísť pod skalpel, a tak sa na chvíľu odmlčal. Nuž, teraz je opäť plný odhodlania dotiahnuť to až na trón. Ďalšiu šancu si však musí tvrdo vybojovať.

Adriánovou prvou prekážkou pri dlhoočakávanom návrate bude na juhu Slovenska debutant v Professional Muaythai League David Zambaga (3-2). Talentovaní zápasníci sa pobijú v dueli vypísanom na tri trojminútové kola podľa pravidiel thajského boxu.

Vicemajster Národnej ligy CMTA si trúfa zamiešať kartami v nabitej divízii, a preto pri svojej premiére urobí maximum, aby získal cenný skalp papierového favorita.

Síce si 21-ročný prospekt prial okamžitý reparát proti Táborovi, no po nepríjemných zdravotných komplikáciách ho aj tak čaká náročná skúška.

Český zástupca Storm Fight Academy v tomto prípade nemá čo stratiť, a to pre divákov znamená len jediné – budú svedkami poriadne ostrej prestrelky.

Lístky na októbrové podujatie PML 11 sú k dispozícii v sieti predpredaj.sk.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Slovenský talent a prvá prekážka na ceste za titulom. Preverí ho nováčik v PML