Strely z diaľky a záloha, Mexičania hľadajú slabiny Realu

Trofej svetového šampióna klubov vlani rovnako v Maroku vyhral Bayern.
Trofej svetového šampióna klubov vlani rovnako v Maroku vyhral Bayern. (Autor: TASR/AP)
Michal Trško|15. dec 2014 o 18:21

Zastaviť Real Madrid v ceste za postupom do finále majstrovstiev sveta klubov sa pokúsi mexický Cruz Azul.

MS klubov

  • V utorok 16.12. hrá od 20.30 Real Madrid – Cruz Azul.
  • V stredu 17.12 hrá od 20.30 San Lorenzo – Auckland City.
  • Finále bude v sobotu od 20.30 v Marrákeši.

BRATISLAVA. Mal to byť posledný súboj skvelej techniky jedného z najlepších brazílskych futbalistov histórie a perfektne fungujúceho Bayernu.

Ronaldinho sa však tesne pred futbalovým dôchodkom v drese Atlética Mineiro do finále minuloročného svetového šampionátu klubov nedostal.

V semifinále ho so spoluhráčmi prekvapivo vyradili domáci futbalisti z klubu Raja Casablanca. Po zápase, ktorý vyhrali 3:1, sa Ronaldinhovi protihráči kľaňali, nadšene ho objímali, vyzliekli ho do trenírok a vyzuli ho aj z kopačiek.

Nadšenie domácich sa skončilo až vo finále, kde už nestačilo práve na Bayern. Pre Pepa Guardiolu to bola pri nemeckom mužstve prvá trofej.

Teraz bez domácich

Marocký tím Moghreb Athletic de Tétouan tentoraz veľké prekvapenie na turnaji nedosiahne. Už v predkole turnaja vypadol s Auckland City z Nového Zélandu ešte minulú stredu. Medzičasom už vypadli aj oni, a tak si semifinále s Realom Madrid, do ktorého je klub Európy nasadený priamo, zahrá mexický klub Cruz Azul.

„Nastúpime proti menám známym po celom svete, ale odhodlanie i kvalitu máme na našej strane. Vyzerá to, akoby súper nemal nijaké

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Ďalšie súťaže»Strely z diaľky a záloha, Mexičania hľadajú slabiny Realu