Stoch zariadil dvoma gólmi výhru Fenerbahce

(Autor: miroslavstoch.com)
TASR|3. dec 2011 o 20:36

Slovenský reprezentant hrajúci za Fenerbahce odohral výborný zápas proti Ankaragücü.

ANKARA. Slovenský futbalový reprezentant Miroslav Stoch zažiaril v 13. kole tureckej ligy, keď dvomi gólmi zariadil víťazstvo lídra tabuľky Fenerbahce nad Ankaragücü 4:2.

Stoch nastúpil v základnej zostave a jeho prvý hviezdny moment prišiel už po štvrťhodine stretnutia, keď v 18. minúte otvoril skóre.

"Ziegler mi pred šestnástkou posunul loptu, pripravil som si ju na streľbu a snažil sa čo najprudšie a najpresnejšie trafiť k tyči. Sadla mi priam ideálne, hneď som vedel, že ide dnu," povedal pre svoju oficiálnu webovú stránku www.miroslavstoch.com slovenský stredopoliar, ktorému v tom momente akoby padol veľký kameň zo srdca: "Tej smoly bolo ozaj dosť, gól mi veľmi pomohol a aj vďaka nemu som si zápas vychutnal. Hralo sa mi veľmi dobre."

V druhom polčase sa zo svojej ideálnej parkety postaral o druhý presný zásah do šibenice. "Dá sa povedať, že to bolo z podobnej pozície ako predtým. Tentoraz som triafal pod brvno, ale na bližšiu tyč. Bol som neskutočne šťastný - dva góly v jednom zápase som ešte za Fenerbahce nevsietil, ale tušil som, že po tej smole, čo som mal, sa to raz musí zlomiť," neskrýval svoje pocity žolík tureckého majstra, ktorý mal v sobotu svoj veľký deň.

Výsledky sobotňasjších zápasov 13. kola:

Gaziantepspor - Samsunspor 1:0

Genclerbirligi Ankara - Galatasaray 0:1

Fenerbahce - Ankaragücü 4:2 (za domácich 18. a 58. M. Stoch).

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Ďalšie súťaže»Stoch zariadil dvoma gólmi výhru Fenerbahce