Štatistiky Google: Marpo a Rytmus zničili aj McGregora s Khabibom

Adrián Mečiar|10. jan 2019 o 01:00

Hlavní aktéri podujatia XFN 15 podľa údajov Google Trends na Slovensku a v Čechách jasne predbehli aj duel Conora McGregora s Khabibom Nurmagomedovom.

Foto: facebook.com/XFightNights

Podujatie XFN 15 posunulo domácu scénu opäť o kus ďalej. Galavečer bojových športov vôbec po prvý raz úplne vypredal pražskú O2 arénu, čo sa nikdy predtým nepodarilo.

Na štartovke sa objavili hviezdne mená ako Karlos Vémola, Ivan Buchinger, Makhmud Muradov či Patrik Kincl, no najväčším ťahákom a hlavným dôvodom celého ošiaľu, ktorý vyvrcholil na konci uplynulého roka, bol súboj dvoch mien, ktoré sú známe skôr z iného odvetvia.

Boxerský duel Patrika Vrbovského a Otakara Petřinu, teda stret dvoch rapperov lepšie známych ako Rytmusa a Marpa, zaujal širokú verejnosť. Tomuto zápasu sa venovali nielen všetky známe médiá, ale aj diváci, ktorí azda ani nikdy predtým neprišli do kontaktu s bojovými športami. Súboj Marpo - Rytmus skutočne prilákal masy.

Boxerský duel hudobníkov, ktorý napokon po šiestich kolách skončil víťazstvom Marpa, zožal obrovský úspech. Dôkazom toho sú štatistiky Google.

Veď podľa údajov Google Trends boli termíny "Rytmus" a "Marpo" na Slovensku a v Česku dokonca vyhľadávanejšie než aktéri hlavného zápasu UFC 229, teda Conor McGregor a Khabib Nurmagomedov, a to výrazne.

Štatistiky pre Slovensko:

Štatistiky pre Česko:

Súboj McGregora s Khabibom zlomil rekordy UFC. Na Slovensku a v Čechách však zaznamenal iba polovičný záujem oproti duelu Marpo - Rytmus.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Štatistiky Google: Marpo a Rytmus zničili aj McGregora s Khabibom