Starý dobrý ´Cowboy´ opäť úradoval (video ukončenia)

Adrián Mečiar|20. jan 2019 o 01:00

Cerrone prekonal svoje vlastné rekordy.

Donald Cerrone musel niekoľko týždňov počúvať všemožné urážky, ktorými ho častoval Alex Hernandez. Trash-talk sebavedomého Hernandeza ešte silnel počas posledných dní, no skúsený ´Cowboy´ sa nenechal rozhodiť rečami svojho mladého rivala.

Cerrone zvládol návrat do ľahkej váhy na výbornú, keď Hernandezovi uštedril tvrdú lekciu. Cerrone si v UFC pripísal už 22. výhru a 16. ukončenie pred limitom, čím vylepšil svoje vlastné rekordy.

Po výhre nad Hernandezom má Cerrone záujem o duel s hviezdnym Írom Conorom McGregorom. Cerrone už dávnejšie avizoval, že viac nemôže ku svojej kariére pristupovať rovnako ako predtým a ak chce stále pomýšľať na zisk titulu, musí si zápasy vyberať. „Sľúbil som tímu, že nebudem zápasiť s kýmkoľvek, koho mi ponúknu. Budem si vyberať zápasy, ktoré ma niekam posunú. Chcem niekoho z prvej päťky. Conor je aktuálne číslo dva. Je to majster tých sračiek okolo zápasov. Som si istý, že by sa pokúšal dostať sa mi pod kožu. Mohla by to byť veľká zábava."

Dana White na pozápasovej tlačovej konferencii povedal, že nemôže garantovať prebehnutie tohto duelu, no ak oň budú mať záujem obaja, jedná sa o reálnu možnosť.

Foto: CBS Sports

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Starý dobrý ´Cowboy´ opäť úradoval (video ukončenia)