Weiss o treste: Nie je to také tragické, ako to vyzerá. Musíme niesť zodpovednosť (Sportnet podcast)

Tréner ŠK Slovan Bratislava Vladimír Weiss st.
Tréner ŠK Slovan Bratislava Vladimír Weiss st. (Autor: TASR)
Sportnet|29. feb 2024 o 07:10

Vypočujte si štvrtkovú časť denného športového podcastu portálu Sportnet.sk, v ktorom si zhrnieme to najdôležitejšie, čo sa udialo v športovom svete.

Podcast si môžete vypočuť aj na: Spotify Apple Google

BRATISLAVA. Je štvrtok, 29. február, a v tento deň cez priestupný rok môže naplno osláviť svoje 24. narodeniny americký basketbalista z tímu Indiana Pacers v NBA Tyrese Haliburton.

Vypočujte si Sportnet novinky, ranný športový podcast portálu sportnet.sk, v ktorom si zhrnieme to najdôležitejšie, čo sa v športovom svete stalo.

Nie je to také tragické, opisuje Weiss

Vedenie Slovana včera zareagovalo aj na medializované informácie týkajúce sa zákazu prestupov na tri obdobia udeleného od Medzinárodnej futbalovej federácie (FIFA).

Vo svojom stanovisku tvrdí, že klub uhradil záväzok voči svojmu bývalému hráčovi Vernonovi De Marcovi a tým pádom sa zákaz ruší.

Slovanu by tak po následných legislatívnych procesoch nemalo nič brániť, aby v lete či zime registroval nových hráčov.

Generálny riaditeľ Slovana Ivan Kmotrík mladší pred kamerou RTVS Šport s úsmevom na tvári sľubuje, že to chce len pár dní a nepríjemná situácia bude minulosťou. Tradične sľubuje aj nové letné posily. Reakciu nájdete v podcaste.

K celej situácii sa vyjadril aj tréner Vladimír Weiss starší: “Myslím si, že sa to vyrieši. Podľa mojich informácií to nie je take tragické, ako to vyzerá.”

Viac k téme:

Horner pokračuje

Trvalo to síce takmer mesiac, no napokon padlo pred štartom novej sezóny formuly 1 očakávané a veľmi dôležité rozhodnutie.

Christian Horner zostáva vo svojej funkcii po tom, čo interné vyšetrovanie nepreukázalo jeho vinu v kauze o údajnom nevhodnom správaní.

Šéf tímu Red Bull Racing mal posielať nevhodné fotky svojej kolegyni, pričom holandský denník De Telegraaf písal, že disponuje aj dôkazmi.

Ako informoval: “Komunikácia cez WhatsApp medzi zamestnankyňou Red Bullu a Hornerom, ktorú videl aj De Telegraaf, obsahuje aj fotografiu, ktorú zhotovil Horner. Tiež jej dlhodobo posielal správy so sexuálnym podtónom.”

Deň pred štartom sezóny 2024 je však situácia uzavretá v prospech Hornera. Televízia Sky Sports už skôr informovala, že dokument v prípade Hornera má viac ako sto strán.

Viaceré strany volali po transparentnom vyšetrení, no jedinou oficiálnou správou je vyhlásenie o nevine šéfa Red Bullu. Keďže neboli prezentované žiadne detaily, naďalej vzniká priestor pre teórie, ktoré spochybňujú konečný verdikt vyšetrovania.

Krátko pred tým sa k tejto téme vyjadril aj Eddie Jordan. Vlastník niekdajšieho tímu F1, v ktorého monoposte debutoval Michael Schumacher v "kráľovnej motošportu", pochybuje o tom, že sa nič nestalo. Podľa neho nemá zamestnankyňa dôvod si vymýšľať.

Viac k téme:

Sportnet podcast vychádza každý pracovný deň. Vypočuť si ho môžete aj na: Spotify Apple Google

Nachádzate sa tu:
Sidemenu»Podcasty»Weiss o treste: Nie je to také tragické, ako to vyzerá. Musíme niesť zodpovednosť (Sportnet podcast)