Špekulácie sa potvrdili, McGregor naozaj čelí aj obvineniu zo sexuálneho napadnutia

Adrián Mečiar|27. mar 2019 o 01:00

Conor McGregor má na krku ďalší problém.

Ešte v decembri portál Irish Mirror publikoval článok o žene, ktorá tvrdí, že bola znásilnená známym írskym športovcom. Na internete sa ihneď objavili špekulácie, že by mohlo ísť o Conora McGregora, hviezdu UFC, lenže tieto domnienky nemohli byť potvrdené. Dôvodom sú zákony platiace v Írsku, podľa ktorých až do vynesenia rozsudku nie je povolené zverejňovať mená obžalovaných v prípadoch sexuálnych útokov.

Teraz ale všetko nasvedčuje tomu, že sa naozaj jedná o McGregora. Denník New York Times uverejnil článok, v ktorom sa uvádza práve meno Conora McGregora.

Incident sa vraj odohral v dublinskom hoteli Beacon. Podľa anonymných výpovedí, ktoré získal NY Times, si mal McGregor noc pred skutkom v tomto hoteli zarezervovať apartmán. Polícia údajne disponuje kamerovými záznamami a dôkazovým materiálom z izby.

McGregor bol v januári zatknutý. Po výsluchu ho však polícia prepustila. Denník NY Times upozorňuje na skutočnosť, že hoci je McGregor podozrivý, neznamená to, že bude aj uznaný za vinného.

Vyjadril sa už aj McGregorov tím. Írova hovorkyňa Karen Kessler vylúčila, že vyšetrovanie má akýkoľvek súvis s McGregorovým pochybným oznámením ukončenia kariéry. „Táto správa sa objavila už dávnejšie a je nejasné, prečo sa o nej hovorí práve teraz."

McGregorove problémy so zákonom pritom boli diskutovanou témou iba nedávno. McGregor je v Miami obvinený z toho, že fanúšikovi rozbil telefón, ktorý následne vzal so sebou.

Foto: MMAFighting.com

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Špekulácie sa potvrdili, McGregor naozaj čelí aj obvineniu zo sexuálneho napadnutia