Sparta si neuplatnila opciu na Fila ml., vracia sa do Dubnice

SITA|11. júl 2007 o 10:31

DUBNICA NAD VÁHOM 11. júla (SITA) - Český futbalový majster Sparta Praha si neuplatnil opciu na kúpu slovenského útočníka Michala Fila ml., ktorý sa tak po pol roku vracia do kádra ZTS Dubnica, účastníka ...

DUBNICA NAD VÁHOM 11. júla (SITA) - Český futbalový majster Sparta Praha si neuplatnil opciu na kúpu slovenského útočníka Michala Fila ml., ktorý sa tak po pol roku vracia do kádra ZTS Dubnica, účastníka najvyššej domácej súťaže Corgoň ligy. Dvadsaťtriročný kanonier (nar. 28. 2. 1984) putoval na Letnú v uplynulej sezóne počas zimnej prestávky na hosťovanie s opciou na prípadný trvalý prestup, no počas celej jarnej časti ročníka 2006/07 laboroval so zraneným kolenom. Ešte v decembri minulého roka sa totiž musel podrobiť operácii pretrhnutého predného krížového väzu v kolene, ktorá ho napokon vyradila na niekoľko mesiacov. "Do utorka 10. júla sa nám zo Sparty nikto neozval, takže od stredy je už Michal Filo opäť naším hráčom. Momentálne je v rekonvalescencii a ak všetko pôjde hladko, tak približne po 4-5 týždňoch by mohol začať naplno trénovať. Sme radi, že bude opäť súčasťou nášho tímu, útočníka tohto typu by chcelo mať vo svojom kádri každé mužstvo," povedal v stredu predpoludním pre agentúru SITA riaditeľ Považanov Peter Gergely.

V Dubnici stále nemajú zabezpečené služby brankárskej jednotky Dušana Perniša, ktorému sa končí hosťovanie zo Žiliny k 31. júlu 2007. "S predstaviteľmi Žiliny máme tento prípad takpovediac prerokovaný, myslím si, že v priebehu týždňa by sa to malo celé doriešiť k našej spokojnosti," dodal Peter Gergely.


Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Ďalšie súťaže»Sparta si neuplatnila opciu na Fila ml., vracia sa do Dubnice