Fanúšikov očaril na MS vysmiaty mladík. Predbehol aj Slafkovského

Gólová radosť Adama Sýkoru v zápase proti Taliansku.
Gólová radosť Adama Sýkoru v zápase proti Taliansku. (Autor: TASR)
Sportnet|28. máj 2022 o 09:30

Hokejistov hodnotili po každom zápase čitatelia sportnet.sk.

HELSINKI, TAMPERE. Vox populi, vox Dei. Po každom zápase slovenského tímu na MS v hokeji 2022 hodnotili výkony Ramsayho zverencov aj fanúšikovia na Sportnet.sk.

Počas turnaja prišlo dovedna vyše 100-tisíc hlasov. Známkovalo sa na stupnici od 1 (najnižšia známka) do 10 (najvyššia známka).

Koho ocenili fanúšikovia najvyššou známkou? V ktorom zápase podali slovenskí hokejisti podľa nich najlepší výkon a akú výslednú známku dostal celý tím? 

Lídrom v hlasovaní fanúšikov sa stal obranca Martin Fehérváry. Ako jediný dostal vyššiu priemernú známku než 8.

Fanúšikov očaril aj 17-ročný, večne pozitívne naladený útočník Adam Sýkora s priemernou známkou 7,83. Hneď za ním skončil najproduktívnejší Slovák na turnaji Juraj Slafkovský. 

Najvyššie známky dostali hráči od fanúšikov po zápase proti Dánsku. Vďaka jednoznačnej výhre 7:1 bol priemer všetkých známok 8,47.

Naopak, najväčším sklamaním bol zápas proti Švajčiarom (priemer 4,63). Najvyššiu známku po zápase dosiahol Tomáš Tatar po súboji proti Dánsku - 9,66.

V tomto zápase sa cez hodnotu 9 dostali aj Slafkovský (9,57), Pavol Regenda (9,45), Adam Húska (9,34), Fehérváry (9,13), rovnú deviatku mal Sýkora.

Najmenšie známky po zápase dostali Kristián Pospíšil po súboji proti Kazachstanu (2,32) a Peter Čerešňák po prehre so Švajčiarmi (2,76).

Slovenský tím dostal od fanúšikov výslednú priemernú známku 6,62.

V tabuľke uvádzame výslednú známku, ktorá je priemerom všetkých hlasov. Z hráčov, ktorí zasiahli na turnaji do hry, chýba v tabuľke brankár Patrik Rybár (odchytal len dva zápasy).

Hodnotenie hráčov podľa čitateľov Sportnetu

(Zdroj: Sportnet.sk, foto: iihf.com)

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»MS v hokeji 2022»Fanúšikov očaril na MS vysmiaty mladík. Predbehol aj Slafkovského