MS v hokejbale 2024: Slováci si zaistili postup výhrou proti Veľkej Británii

Slovensko - Veľká Británia: Sledujte s nami online prenos zo skupinového zápasu MS v hokejbale.
Slovensko - Veľká Británia: Sledujte s nami online prenos zo skupinového zápasu MS v hokejbale. (Autor: Sportnet)
Sportnet|25. jún 2024 o 09:45

Sledovali ste s nami ONLINE prenos zo zápasu MS v hokejbale: Slovensko - Veľká Británia.

VISP. Slovenskí hokejbalisti hrali dnes proti Veľkej Británii svoj štvrtý zápas v skupine A1.

Po jednoznačnom víťazstve 12:0 nad mužstvom Haiti neboli v druhom zápase ani zďaleka takí úspešní a reprezentantom Grécka podľahli 2:4.

Hokejbal ste sledovali s nami naživo ako online prenos.

ONLINE PRENOS: Slovensko - Veľká Británia dnes (hokejbal, MS, skupina A1, výsledky, utorok, NAŽIVO)

Majstrovstvá sveta mužov  2023/2024
25.06.2024 o 12:45
Veľká Británia
0:5
(0:3, 0:1, 0:1)
45' minúta
Ukončený
Slovensko
Prehľad
Góly a asistencie: 11. Hryzák (Korbáš, Straka), 12. Pobuda (Šatka, Martinusík), 13. Hryzák (Korbáš, Straka), 27. L. Olejník (Štefanka, Teplický), 38. Štefanka (Vozár).
Prenos
Slovensko sa úspešne rehabilitovalo po dvoch zakopnutiach po sebe. Gólman Tomáš Dubnický ozdobil svoj výkon o čisté konto. Náš tím sa po základnej skupine umiestnil na treťom mieste. Nasledovať budú boje play-off. Štvrťfinále odohrajú vo štvrtok proti USA vo Vispe. Čas bude známy neskôr. Ďakujem za pozornosť. Dočítania priatelia.
Koniec zápasu.
44:29
Veľká Británia hrá s piatimi hráčmi.
43:41
Korbáš pripravil strelu z prvej pre Andreja Straku. Loptička smerovala k pravej tyčke, ale skončila na zadnom mantineli.
43:00
Prebiehajú posledné dve minúty stretnutia.
42:54
Súboj brankára Khelu s Liborom Teplickým. Britský muž medzi tromi žŕdkami pekne zachytil kvalitnú strelu nášho útočníka.
42:29
Moravčík (V. BRITÁNIA) – 2. min. – podrazenie
40:23
Tomáš Dubnický si udržal čisté konto aj po strele Bena Georgea.
39:57
importantVýpad Mareka Pobudu! Obranou prešiel ako nôž maslom, no veľký pozor si dal na neho brankár Khela!
39:14
Po našom obrancovi vyšiel naprázdno i útočník Boris Oravec. Ten pre zmenu nezaznamenal úspech strelou z osi hracej plochy.
38:46
Miesto na streleckej listine by si chcel nájsť aj obranca Milan Sobol. Jeho zakončenie okamžite po buly neputovalo do britskej bránky.
37:52
goalSlovensko dalo gól! Brankár Arjum Khela vôbec nič nevidel. TOMÁŠ ŠTEFANKA strieľal spoza súperiacej dvojice Beasley – Vozár. Asistencia: Milan Vozár.
37:33
importantNaši obrancovia skočili po jednom z Britov ako hladné supy! Takmer mu roztrhli dres, keď dorážal do brankára Dubnického!
37:13
Slovensko hrá s piatimi hráčmi.
35:13
Martinusík (SR) – 2. min. – podrazenie
34:49
Khela s veľkým zaváhaním. Bol si istý, že drží v chráničoch koncovku Oravca. Loptička napokon vypadla pred Teplického, no ten sa nezorientoval a do bezpečia odpaľoval Kyle Lewis.
34:07
importantMalé prečíslenie Britov! Naši obrancovia zaostávali! Price nepresne vracal loptičku Elliotovi Lewisovi! Dubnický tak nemusel zasiahnuť!
33:40
V tomto okamihu zasahoval náš brankár Dubnický. Loptičku si nechal v lapačke. Nasleduje vhadzovanie po jeho pravej ruke.
33:03
Revaj prehodil loptičku z ľavého rohu do pravého na Lukáša Olejníka. Autor štvrtého gólu mieril do pred bránkového priestoru, ale Khelu nikto nevyzval k zásahu.
32:16
Skvelá delovka Slovákov z červenej čiary. Khela mal na ňu ideálny výhľad a nezaskočil ho ani teč Šatku cez Howieho.
31:36
Britom v tejto chvíli pohrozil tiež Marek Pobuda. Druhý presný zásah ale nepridal, nakoľko zakončenie spoza bránky nebola dostatočne razantná.
31:19
Teplický miešal loptičku na hokejke v pravom bode na vhadzovanie. Z tejto pozície neprekonal Khelu a neujala sa ani Šatkova aktivita.
30:29
Prvý raz bolo výraznejšie vidieť slovenského hráča v drese Británie Vojtecha Krištofa. Pokus na bránu mu zmaril obranným zákrokom Korbáš.
30:01
Začala sa tretia tretina.
Tretia tretina sa začne o 13:56.
V druhej tretine Slovensko pridalo jeden gól. Presilovú hru využil útočník Lukáš Olejník. Naša reprezentácia je na výbornej ceste k plnému bodovému zápisu v záverečnom skupinovom vystúpení.
30:00
Druhá tretina sa skončila.
29:58
Slovensko hrá s piatimi hráčmi.
29:33
Elliot Lewis sa uvoľnil zľava. Dubnickému poslal zakončenie na opačnú žŕdku, ale nezmazal mu čisté konto.
29:00
Prebieha posledná minúta druhej tretiny.
27:58
Salajka (SR) – 2. min. – nebezpečná hra so zdvihnutou hokejkou
26:54
goalSlovensko dalo gól! LUKÁŠ OLEJNÍK predčasne ukončil pobyt Karmaliho na trestnej lavici. Vypálil sprava. Loptička vošla do brány okolo ľavej žŕdky. Asistencie: Tomáš Štefanka a Libor Teplický.
25:42
Karmali (V. BRITÁNIA) – 2. min – hákovanie
25:20
Slovensko hrá s piatimi hráčmi.
23:51
importantElliot Lewis poslal loptičku pred našu bránku! Priceovi vzal úspešnú dorážku dôrazný Hryzák! Jeho zákrok bol hraničný, no našťastie rozhodcovia ho nepošlú na lavicu hanby!
22:45
Veľká Británia skoro stratila polovicu z dvojnásobnej početnej výhody. Treba však za tým hľadať aj poctivé bránenie našich chalanov.
21:44
Revaja nechali spoluhráča osamoteného v útočnej tretine. Snažil sa čo najdlhšie mať loptičku pri sebe. Cole ale našiel spôsob, ako proti nemu vystúpiť a malo to úspech.
21:20
Tomečko (SR) – 2+2. min – nebezpečná hra so zdvihnutou hokejkou.
21:01
Veľkej Británii sa podarilo obrátiť hru. Tomáš Dubnický zachytil súperovu strelu, ale mal problém nájsť loptičku, ktorú už nerozohral. Prerušená hra.
20:29
Slováci vyhrali buly. Šulík skúšal šťastie príklepom. Loptička išla vedľa ľavej tyčky. Do rohu po ňu zbehol Teplický.
20:12
Wragg nastavil telo do pokusu Straku. Ten výborne sledoval loptičku, ktorú získal na druhýkrát. Zvyšnú prácu v prospech Britov urobil Khela.
19:24
Slovensko hrá s piatimi hráčmi.
19:11
Na prvú žŕdku zakončoval britský útočník Jason Smith. Dubnický spoľahlivo pokrýval konštrukciu bránky a pripísal si úspešný zákrok.
18:25
Milan Sobol sa zmocnil loptičky v našom obrannom pásme. Revaj jeho prihrávku spracoval, prenikol do tretiny a strieľal švihom. Škoda, že presne na Khelovu vyrážačku.
17:24
Martinusík (SR) – 2. min – podrazenie
17:06
Martinusík vystrelil kvalitne od modrej čiary. Strela narobila problémy brankárovi Khelovi, ktorý loptičku neskrotil. Oravec mal k dispozícii dorážku, z ktorej sa však mýlil.
15:47
Nepískalo sa zakázané uvoľnenie. Rozhodcovia hru pustili, Ivan Gajdoš musel hrať. Okolo seba mal dvoch Britov, no zvládol rozohrávku. V pásme nabil Straka Hryzákovi, ale ten ešte nezavŕšil hetrik.
15:01
Začala sa druhá tretina.
Druhá tretina sa začne o 13:21.
Slovákov odblokoval kapitán Ivan Hryzák. Vrece s gólmi otvoril v 11. minúte. Pridal ešte jeden presný zásah a presadil sa aj Marek Pobuda. Trojgólový náskok je zaslúžený.
15:00
Prvá tretina sa skončila.
14:52
Zakázané uvoľnenie nášho tímu. Tomečko nezvládol prihrávku zo stredu ihriska na ľavé krídlo. Nasleduje zrejme posledné vhadzovanie v tretine v útočnom pásme Britov.
14:00
Prebieha posledná minúta prvej tretiny.
12:44
goalSlovensko dalo gól! Ďalší gól v rýchlom slede. Kapitán IVAN HRYZÁK je už dvojgólový, keď trafil otvorenú ľavú časť britskej brány. Khela sa nestíhal presunúť. Asistencie: Matúš Korbáš a Andrej Straka.
11:18
goalSlovensko dalo gól! Rozstrieľajú sa naši chlapci? MAREK POBUDA ušiel Britom po ľavom krídle, a takisto slávi úspech jeho bekhend. Khela ešte chcel vytiahnuť loptičku z čiary, ale už bola dávno dnu celým objemom. Asistencie: Ján Šatka a Jaroslav Martinusík.
10:01
goalSlovensko dalo gól! Výkonnostne to nie je dobré, ale prvý gól je tu. Kapitán IVAN HRYZÁK sa teší po bekhendovom zakončení zblízka. Asistencie: Matúš Korbáš a Andrej Straka.
09:20
importantNaopak, Británia je živšia! Dôkazom je šanca Kylea Lewisa, ktorú musel vyriešiť brankár Dubnický!
08:59
Našich hráčov určite ťaží včerajšia smolná porážka s Kanadou. Odráža sa to na výkone v druhej polovici tretiny. Nie sme až takí aktívni.
07:54
Martinusík nebol taký rýchly, ako loptička, za ktorou trielil. Khela ju zakryl lapačkou, náš hráč nemal v pláne atakovať britského gólmana a pobral sa preč.
07:14
Teplického strelecký pokus neohrozil brankára Khelu. Tomu pomohol z bočnej strany Joe Howie.
06:17
Šikovne hral za britskou bránkou Štefanka. Vytiahol sa spoza nej do palebnej pozície, no zasiahol iba čepeľ protivníka, s ktorého prispením skončila loptička na ochrannej sieti.
05:41
importantElliot Lewis trochu stratil nervy a zbytočne sa pripojil do šarvátky, do ktorej nepatril a ktorá už končila! Rukami zaútočil na Jána Šatku, ale vylučovať sa nebude!
04:37
Teplický postupne nabral rýchlosť od Dubnického svätyne. Pred modrou čiarou zapojil do akcie Oravca, ktorého súper podržal pri mantineli. Následne sme stratili loptičku.
03:48
importantČistá šanca Britov! Cox vykúzlil krásnu zadovku na os ihriska! Elliot Lewis ale iba rozšíril svoj zoznam nevyužitých pokusov! Strieľal vedľa bránky!
02:40
Krížna, ale hlavne okatá prihrávka našich hokejbalistov. Stredné pásmo kontrolovali Briti, do hĺbky tretiny ich zaviedol Gallagher, ale na zadnom mantineli urobil prospešnú robotu Vozár.
01:57
importantŠanca aj pre Slovensko! Vozár si vymenil prihrávku so Šatkom! Tomu ľahol pod nohy gólman Khela a náš útočník ostal zavesený na hornej žŕdke!
01:19
importantPríležitosť Veľkej Británie! Oproti Dubnickému išiel osamotený Elliot Lewis! Slovenský brankár s výborným zákrokom! Britský útočník chcel skórovať zakončením medzi nohy, ale vylámal si zuby!
00:59
V strede útočného pásma si hľadal loptičku Libor Teplický, ktorú nakoniec nevybojoval.
00:24
Slováci ihneď s prvou šancou po necelej pol minúte. Ivan Hryzák sa pretlačil k strele švihom, ktorú mieril medzi betóny. Brankár Khela výborne zapracoval.
Stretnutie sa práve začalo.
Úvodné zostavy:

Veľká Británia: Khela – Wragg, Howie, Alfoldi, Wall, Nicholson, Ferrington, Beasley, Karmali – Gallagher, Smith, Winstanley, George, E. Lewis, Kokinda, Moravcik, Cole, West, Kristof, Price, K. Lewis, Cox, Paget.

Tréner: George Gortsos.

Slovensko: Dubnický – Zelenka, Šulík, Minárik, Salajka, Cifranič, Sobol, Gajdoš, Tomečko – Pobuda, Vozár, Korbáš, Štefanka, Revaj, Hryzák, Piják, Šatka, Straka, Martinusík, L. Olejník, Oravec, Takáč, Teplický.

Tréner: Milan Rampáček.
Vážení hokejbaloví fanúšikovia. Vítam vás pri sledovaní zápasu na MS 2024 vo Švajčiarsku medzi Veľkou Britániou a Slovenskom.

Veľká Británia


Briti prehrali všetky doterajšie duely. Nezískali ani bod a majú pasívne skóre 5:21. Cez víkend dostali lekciu od Haiti, s ktorým padli 1:5.

Slovensko

Naši hokejbalisti po bravúrnom vstupe do turnaja museli následne prijať dve prehry. V sobotu ich zdolali Gréci 4:2, v pondelok mali neuveriteľnú smolu. S Kanadou rozohrali skvelú partiu, ale po siréne sa tešili zámorskí hráči. Vyhrali 4:3, rozhodujúcim gólom 33 sekúnd pred koncom.
Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 12:45.

Tabuľka skupiny A1

Poradie

Krajina

Zápasy

V

VP

PP

P

Skóre

Body

1.

Grécko

2

2

0

0

0

9:6

6

2.

Kanada

1

1

0

0

0

11:0

3

3.

Slovensko

2

1

0

0

1

14:4

3

4.

Veľká Británia

2

0

0

0

2

4:16

0

5.

Haiti

1

0

0

0

1

0:12

0

Nachádzate sa tu:
Domov»Halové športy»Hokejbal»MS v hokejbale 2024: Slováci si zaistili postup výhrou proti Veľkej Británii