Lantoši po prehre s Nemeckom: Netrvá to deň, ani dva. Všetko si musí sadnúť

Radosť z gólu Róberta Lantošiho  po premenenom trestnom strieľaní v prípravnom hokejovom zápase Slovensko - Nemecko.
Radosť z gólu Róberta Lantošiho po premenenom trestnom strieľaní v prípravnom hokejovom zápase Slovensko - Nemecko. (Autor: TASR)
Nikola Baďová|28. apr 2023 o 22:15

Trénera uspokojili malé detaily.

ŽILINA. Fanúšikovia hokeja búrlivo privítali slovenských hráčov v Niké Aréne v Žiline a po celý zápas s Nemeckom vytvárali vynikajúcu atmosféru. Slováci však v príprave prehrali 3:4

Najväčší aplauz zožala otváracia formácia s elitným útokom – Richard Pánik, Marek Hrivík a Peter Cehlárik. Priaznivci odmenili aj trénera Craiga Ramsayho.

Do zápasu nezasiahol útočník Pavol Regenda, ktorý sa po návrate z USA na ľad postavil až po niekoľkých dňoch. Stretnutie sledoval iba z tribúny. 

Naopak, zapojili sa zvolenskí hráči Maroš Jedlička a Dávid Mudrák a zámorskí hráči Martin Chromiak a Samuel Kňažko, ktorí bojujú o miestenku na šampionát.

Špinavý gól v úvode

Zverenci Craiga Ramsayho vstúpili do zápasu svižne. Už v úvode si vypýtali presilovú hru, ktorú využil Samuel Kňažko. Mladík tvrdou strelu prestrelil všetko, čo mu stálo v ceste. Puk sa odrazil od nemeckého hráča a rozvlnil sieť. 

VIDEO: Gól Samuela Kňažka

„Ešte jeden. Ešte jeden,“ pýtali si priaznivci v Žiline.

„Nemal som žiadnu možnosť nahrať, tak som vystrelil. Zavrel som oči a puk sa odrazil od nemeckého hráča do brány. Mal som trošku šťastie. Bol to špinavý gól. Som za to rád, ale škoda, že sme nevyhrali,“ povedal po zápase strelec prvého reprezentačného gólu, ktorý priznal, že sa ťažšie dostával do tempa. „Kondične som nie úplne vládal,“ prezradil. 

Nachádzate sa tu:
Domov»MS v hokeji 2023»Lantoši po prehre s Nemeckom: Netrvá to deň, ani dva. Všetko si musí sadnúť