MS v hokejbale 2024: Slovensko podľahlo Grécku o dva góly

Slovensko - Grécko: Sledujte s nami online prenos zo skupinového zápasu MS v hokejbale.
Slovensko - Grécko: Sledujte s nami online prenos zo skupinového zápasu MS v hokejbale. (Autor: Sportnet)
Sportnet|22. jún 2024 o 15:15

Sledovali ste ONLINE prenos zo zápasu MS v hokejbale: Slovensko - Grécko.

VISP. Slovenskí hokejbalisti hrali dnes proti Grékcu svoj druhý zápas v skupine A1. Zápas sa hral na štadióne Lonza Arena, ktorý je sídlom hokejového klubu EHC Visp.

Po jednoznačnom víťazstve 12:0 nad mužstvom Haiti tentokrát neboli ani zďaleka takí úspešní a reprezentantom Grécka podľahli 2:4.

Hokejbal ste sledovali s nami naživo ako online prenos.

ONLINE PRENOS: Slovensko - Grécko dnes (hokejbal, MS, skupina A1, výsledky, sobota, NAŽIVO)

Majstrovstvá sveta mužov  2023/2024
22.06.2024 o 18:15
Grécko
4:2
(1:1, 1:1, 2:0)
45' minúta
Ukončený
Slovensko
Prehľad
Góly a asistencie: 14. Alvo (Tsingelis), 30. Abbandonato (Athanaopoulos), 34. Barbas (Amanatidis), 38. Athanaopoulos (Abbandonato) – 13. Straka (Hryzák, Korbáš), 27. Straka (Korbáš).
Prenos
Po hodoch býva bolenie brucha. V piatok schytalo Haiti dvanásť gólov, dnes sme len ťažko hľadali strelcov. Grécko vyťažilo z minima maximum. Nebolo také aktívne v počte striel, no za to efektívne. Rozhodlo v tretej tretine dvoma gólmi. Naši chlapci majú v nedeľu voľno a v pondelok večer vyzvú Kanadu. Ďakujem za pozornosť. Dočítania priatelia.
Koniec zápasu.
44:41
importantTeplický zakončil a všetci dvíhali ruky nad hlavu! Hneď nasledovalo sklamanie, keďže neskutočný Ekonomakis nepustil loptičku do siete!
43:48
importantJakub Takáč ideálne naservíroval loptičku Štefankovi do stredu útočného pásma! Ekonomakis jednoznačne odmietol možnosť strelenia nášho kontaktného gólu!
43:00
Prebiehajú posledné dve minúty stretnutia.
42:34
Hrozil nám rozhodujúci gól, ale výborne sa vrátil do defenzívy Ivan Gajdoš. Po druhom príchode do pásma nás Gréci poslali preč. Od našej bránky sa rozbieha Korbáš.
41:00
importantBrankár Peter Buliš ostáva na striedačke! Namiesto neho naskočil Boris Oravec! Slovensko hrá power-play!
41:00
importantSlovensko oddychový čas!
41:00
Súboj telo na telo bol teraz nad sily gréckeho hokejbalistu Arkalisa. Jeho súperom bol na zadnom mantineli Minárik. Nevyzeralo to nebezpečne, no náš obranca sa zachoval športovo a adresoval ospravedlnenie otrasenému protihráčovi.
40:44
O zníženie sa pokúšal útočník Jaroslav Martinusík. Prudká strela však neplatila na Ekonomakisa.
40:33
Zakázané uvoľnenie nášho mužstva. Nasleduje vhadzovanie pred Petrom Bulišom.
38:46
Slovensko hrá s piatimi hráčmi.
37:17
goalGrécko dalo gól! Pobuda, bohužiaľ, predčasne odchádza z trestnej lavice. SOTIRIOS ATHANAOPOULOS zvyšuje grécke vedenie na 4:2. Zámer bodovať v tomto zápase sa nám výrazne komplikuje. Asistencia: Peter Abbandonato.
37:03
importantNáznak potýčky! Alvo dôraznejšie dohrával! Naši po ňom vyštartovali! Toto ale malo krátke trvanie a všetko je v poriadku!
36:46
importantGrécko oddychový čas!
36:46
Nastáva nepríjemná situácia pre našich hokejbalistov. V oslabení budeme hrať 44 sekúnd a dá sa očakávať, že budú nesmierne ťažké.
36:46
Oravec (SR) – vrazenie na mantinel
35:30
Pobuda (SR) – podrazenie
34:39
Sobol výborne bránil zakončenie súpera. Následne jeden z našich hráčov odstrelil loptičku do hľadiska. Gréci sa dožadovali trestu, rozhodcovia k tomu nepristúpili.
33:27
goalGrécko dalo gól! Veľmi smolný okamih pre slovenskú reprezentáciu. Grécka prudká rana letela zo stredového štvorca. Dopadlo by to vedľa Bulišovej bránky, ale skvelý teč vyšiel JOSHUOVI BARBASOVI. Slováci prvýkrát prehrávajú. Asistencia: John Amanatidis.
32:35
Gréci dvakrát neohrozili Bališa zo strednej tretiny. Skvelé bloky predviedol obranca Milan Sobol.
31:28
Zelenka (SR) – nebezpečná hra so zdvihnutou hokejkou
30:52
Oravec je silný v pred bránkovom priestore. Okrem toho k tomu pripája tvrdosť. Gréci sa mu počas hry postavili na odpor drobnými krosčekmi.
30:01
Začala sa tretia tretina.
Tretia tretina sa začne o 19:35.
Gréci sú povzbudení gólom do šatne, ktorý padol šesť sekúnd pred klaksónom. Stále sú nepríjemní a v určitých miestach zápasu boli aj agresívni.
30:00
Druhá tretina sa skončila.
29:54
goalGrécko dalo gól! PETER ABBANDONATO stihol vyrovnať v rámci druhej tretiny. Na Buliša platil nekompromisný príklep. Asistencia: Sotirios Athanaopoulos.
29:34
Taskas (GRÉCKO) – nešportové správanie
Pobuda (SR) – nedovolené bránenie v hre
29:00
Prebieha posledná minúta druhej tretiny.
26:35
Sobol si rozmyslel strelecký pokus z modrej čiary. Zapojil k sebe Lukáša Olejníka. Vystrelil tvrdo, ale len do brániaceho súpera.
26:15
goalSlovensko dalo gól! ANDREJ STRAKA zaznamenal gólové zakončenie. Výborne chytajúci Ekonomakis bol na toto prikrátky. Asistencia: Matúš Korbáš.
26:05
Grécko hrá so štyrmi hráčmi. Slovensko hrá s piatimi hráčmi.
24:39
Kakivelis (GRÉCKO) – nebezpečná hra so zdvihnutou hokejkou
24:39
importantSprávne rozhodnutie arbitrov! Po porade sa rozhodli preskúmať video!
24:39
importantSúboj Kakivelisa so Šatkom najskôr vyznel tvrdo a čisto! Krásne Grék trafil nášho reprezentanta! Situácia sa ale zmenila, keď Kakivelis zasiahol hokejkou ústa protihráča! Bolo to naozaj nebezpečné!
24:05
Alvo (GRÉCKO) – hrubosť
Oravec (SR) – podrazenie
24:05
importantRoztržka medzi striedačkami! Jej aktérmi boli Hryzák a Alvo! Z našich si však na trestnú lavicu sadne Boris Oravec za iný súboj!
23:43
Grékom nevyšiel úmysel rýchlo rozohrať na útočnú modrú čiaru. Je z toho zakázané uvoľnenie. Buly pred Angelosom Ekonomakisom.
22:45
Grécko a Slovensko hrajú s piatimi hráčmi.
22:20
Ekonomakis aj v tomto okamihu mal robotu. Máme viac z hry, no naša efektivita nie je na takej vysokej úrovni ako v piatok.
21:59
Korbáš poslal svoj pokus švihom a priamo na Ekonomakisa, ktorý nesklamal svoju reprezentáciu.
20:45
Chiminian (GRÉCKO) – krosček
Martinusík (SR) – nedovolené bránenie v hre
20:45
importantPotvrdené! Tresty udelené na oboch stranách! V hre sa bude pokračovať vo formáte štyroch proti štyrom!
20:45
importantIstý je trest pre gréckeho útočníka! Čakáme, či sa to bude týkať aj Martinusíka!
20:45
importantJaroslav Martinusík si vypracoval príležitosť na skórovanie! Veľkým dôrazom šiel do bránkoviska! Ekonomakis skončil na zemi, náš útočník následne schytal nepríjemný krosček Chiminiana do brucha!
19:41
Michal Salajka drží loptičku za našou svätyňou. Prebieha striedanie nášho tímu.
18:49
Ekonomakis stiahol loptičku do náručia a zaznel hvizd hlavného rozhodcu. Šatka to urobil dobre, pretože vybojoval vhadzovanie v pásme.
18:18
Grécko hrá s piatimi hráčmi.
17:48
Obetavo zahrali Gréci. Ivan Hryzák mal strelecký pokus zo stredu útočného pásma, ale loptička vďaka dobrému bloku neprešla na bránku.
16:53
Teplický, Olejník a na záver Boris Oravec. Ten pálil príklepom bez prípravy pár centimetrov od modrej čiary. Ekonomakis v tejto chvíli nemal robotu.
16:18
Kostopoulos (GRÉCKO) – sekanie
15:01
Začala sa druhá tretina.
Druhá tretina sa začne o 18:52.
Päť sekúnd pred sirénou mal ešte šancu Boris Oravec, keď sa vyrútil zľava. Vpravo bol v ponuke Martinusík, no kvôli pádu prvého menovaného sme nezakončili. Dnes to je to úplne iná káva ako včera proti Haiti. Gréci sú poriadne nepríjemní.
15:00
Prvá tretina sa skončila.
14:00
Prebieha posledná minúta prvej tretiny.
13:32
goalGrécko dalo gól! Raketová odpoveď Grékov. Spoza bránky vytiahol loptičku Tsingelis, ktorý ju poslal na druhú žŕdku STEVENOVI ALVOVI, ktorý bol neomylný. Mimochodom je to bývalý hokejový obranca Spišskej Novej Vsi. Asistencia: Luca Panetta Tsingelis.
12:18
goalSlovensko dalo gól! Ideme do vedenia. Pripísali sme si trinásty presný zásah na turnaji. ANDREJ STRAKA zakončoval z ľavej strany z prvej. Popred Ekonomakisa prebehol ešte Takáč. Asistencie: Ivan Hryzák a Matúš Korbáš.
12:10
Tentoraz Straka nabíjal Gajdošovi. Tvrdá strela príklepom presvišťala okolo gréckej bránky.
11:44
Korbáš ideálne našiel Andreja Straku. Bez prípravy poslal strelecký pokus. Ekonomakis zvládol bránenie betónmi.
10:44
Karageorgos (GRÉCKO) – nedovolené bránenie v hre
09:36
Gajdoš spravil dobrú prácu v strednom pásme. Ponúkal sa mu do kombinácie z ľavého krídla Straka, ktorý si napokon nerozumel s našim obrancom.
08:21
importantLibor Teplický zblízka dorážal! Brankár Ekonomakis ale naďalej potvrdzuje svoje kvality!
08:06
Grécko hrá s piatimi hráčmi.
07:08
importantSkvelá strela Straku z osi ihriska! Loptička putovala vedľa ľavej žŕdky! Okamžitú dorážku zaznamenal Gajdoš, Ekonomakis odolal!
06:20
Slovensko hrá s piatimi hráčmi.
06:06
Amanatidis (GRÉCKO) – sekanie
06:06
importantBrejk Slovenska! Pobuda vytiahol loptičku a poslal do nájazdu Šatku! Náš útočník spravil bekhendový blafák, ktorý gól nepriniesol, no pomer síl na ihrisku sa vyrovná!
05:00
Grécka snaha prekvapiť nášho brankára Buliša z veľmi ťažkého uhla. Slovenský gólman predvídal toto zakončenie, preto vytiahol úspešný zákrok.
04:20
Sobol (SR) – nedovolené bránenie v hre
04:10
Martinusík bol mimoriadne platný v ofenzívnej zóne. Loptičku sme neprepustili Grékom.
03:08
Gajdoš po buly nevyskúšal zakončenie cez celú šírku útočnej tretiny. Prihrávkou po mantineli však nenašiel Hryzáka, ktorý sa rozbehol za súperom.
02:41
Lukáš Piják naviazal na seba protihráčov. Podarilo sa mu vytočiť do streleckej pozície. Na prvej tyčke ale visel gólman Ekonomakis, ktorý si splnil svoju úlohu.
02:12
V tejto chvíli sa oslobodzujeme iba za cenu zakázaného uvoľnenia.
01:49
Na zadnom mantineli mal dôležitý súboj obranca Zelenka. Odohral loptičku, ktorú mohol vyviezť Pobuda. Gréci ho však hneď obkľúčili.
01:21
Boris Oravec bol zdolaný v strede ihriska pri mantineli, no naši sa predsa dostali do útočnej tretiny. Ekonomakis zasahoval, do Martinusíka sa pustili viacerí súperi. Oravec mu pomohol. Tresty nebudú padať.
00:39
Úvodná strela do priestoru brány patrila Slovákom. Spoza modrej čiary rýchlo vypálil zápästím Gajdoš. Grécky brankár Ekonomakis bol pozorný.
00:01
Stretnutie sa práve začalo.
Úvodné zostavy:

Grécko: A. Ekonomakis – Goulakos, Lazaris, Arkalis, Xanthopoulos, Athanaopoulos, Costopoulos, Kostopoulos, Adamou, Kakivelis – Arkalis, Alvo, Tsingelis, Abbandonato, Karageorgos, Kuczmarski, Amanatidis, Anagnostopoulos, Barbas, Taskas, Kakivelis, Amanatidis, Chiminian.

Tréner: Alex Bovoletis.

Slovensko: Buliš – Zelenka, Šulík, Minárik, Salajka, Cifranič, Sobol, Gajdoš, Tomečko – Pobuda, Vozár, Korbáš, Štefanka, Revaj, Hryzák, Piják, Šatka, Straka, Martinusík, L. Olejník, Oravec, Takáč, Teplický.

Tréner: Milan Rampáček.
Vážení hokejbaloví fanúšikovia. Vítam vás pri sledovaní zápasu na MS 2024 vo Švajčiarsku medzi Gréckom a Slovenskom.

Grécko


Gréci otvárali šampionát v piatok dopoludnia. Súperom boli hokejbalisti Veľkej Británie. Zverenci trénera Bovoletisa dominovali v prvej tretine, ktorú ovládli hladko 4:0. Mužstvo však následne povolilo a dopustilo poriadnu drámu. Briti v záverečnej tretine strelili tri góly, ale už nenašli čas na vyrovnanie.

Slovensko

Slovenskí reprezentanti nemali zľutovanie s úvodným protivníkom na turnaji. Haiti bolo zrelé na uterák po prvom dejstve, keď prehrávalo jasne 0:4. Naši hráči sa ešte viac rozstrieľali v druhej časti hry, ktorú vyhrali 6:0. Napokon sa ukazovateľ skóre zastavil na čísle 12. Brankár Ondrej Dékány si pripísal len desať zákrok a čisté konto.
Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 18:15.

Tabuľka skupiny A1

Poradie

Krajina

Zápasy

V

VP

PP

P

Skóre

Body

1.

Slovensko

1

1

0

0

0

12:0

3

2.

Grécko

1

1

0

0

0

5:4

3

3.

Kanada

0

0

0

0

0

0:0

0

4.

Veľká Británia

1

0

0

0

1

4:5

0

5.

Haiti

1

0

0

0

1

0:12

0

Nachádzate sa tu:
Domov»Halové športy»Hokejbal»MS v hokejbale 2024: Slovensko podľahlo Grécku o dva góly